Μυριέλλα Κουρεντή: Ο πρώην σύντροφός της μιλά για τη γνωριμία και τον χωρισμό τους

Εδώ και μερικές ώρες έχει δει το φως της δημοσιότητας η σχέση που είχε με τη Μυριέλλα Κουρεντή με τον Κωνσταντίνο Πεταλωτή το περασμένο καλοκαίρι. Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν η ηθοποιός βρέθηκε στις Σέρρες για τις ανάγκες μιας παράστασης και ήρθαν αμέσως κοντά.

Η εκπομπή «Love it» επικοινώνησε με τον Κωνσταντίνο Πεταλωτή και εκείνος μίλησε

για τη γνωριμία τους ενώ αποκάλυψε πως θα πραγματοποιήσει ένα ταξίδι αναψυχής στον Άγιο Δομίνικο μαζί με τους φίλους του.

Για τη γνωριμία και τη σχέση του με τη Μυριέλλα Κουρεντή: «Με την Μυριέλλα γνωριστήκαμε τον Ιούλιο που μας πέρασε όταν ανέβηκε στις Σέρρες για τις ανάγκες μιας θεατρικής παράστασης που έπαιζε. Ήρθαμε κοντά, βγαίναμε, ταξιδεύαμε και περάσαμε ένα πολύ ωραίο καλοκαίρι μαζί. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμάω και σέβομαι πολύ. Τον Σεπτέμβριο, για δικούς μας λόγους αποφασίσαμε να το λήξουμε».

Για το Survivor και το φλερτ της ηθοποιού με τον Γιώργο Κατσαούνη: «Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος λόγω της υγειονομικής κατάστασης που επικρατεί και είμαστε στο σπίτι, παρακολουθώ το Survivor. Η Μυριέλλα όπως τη γνώρισα έτσι είναι και στο παιχνίδι. Πολύ αγωνιστική, δυνατή κι έχει πολλά να δώσει. Ως τηλεθεατής δεν θα μπορούσα να είμαι αντικειμενικός και έτσι δεν θέλω να το σχολιάσω».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Το Πρω1νό 13/1: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Λίτσα Πατέρα

 «Λύγισε» ο Βασίλειος Κωστέτσος στο Πρω1νό: «Αν δεν έκανα μέσα σε έξι μήνες εγχείρηση καρδιάς, μου είπε ότι θα μείνω»

Κάτια Ταραμπάνκο: Πότε μπαίνει στο Survivor;

Keywords
Τυχαία Θέματα