«Λύγισε» ο Βασίλειος Κωστέτσος στο Πρω1νό: «Αν δεν έκανα μέσα σε έξι μήνες εγχείρηση καρδιάς, μου είπε ότι θα μείνω»

Ο Βασίλειος Κωστέτσος φιλοξενήθηκε στο Πρω1νό μετά την ενόχλησή του με τις δηλώσεις του Κώστα Γιαννακίδη σχετικά με τα μοσχεύματα καρδιάς από γουρούνια, και μίλησε για το δικό του πρόβλημα υγείας, την επέμβαση καρδιάς που έκανε, αλλά και τον θάνατο της μητέρας του. Μιλώντας, μάλιστα, για την απώλεια της μητέρας του, ο ίδιος δεν μπόρεσε να κρύψει την έντονη συγκίνησή του.

«Εγώ είχα ένα φύσημα, όπως και τα περισσότερα αγόρια. Με παρακολουθούσαν και μου είχαν πει να προσέχω με το τσιγάρο, γιατί κάπνιζα τέσσερα πακέτα την ημέρα. Ένας από τους λόγους που γύρισα στην Αθήνα

από τη Νέα Υόρκη ήταν γιατί ήθελα να καπνίσω. Κάποια στιγμή έκανα κάποιες εξετάσεις – τελείως τυπικά – και ο καρδιολόγος μου είπε ότι η βαλβίδα ήταν πολύ στενή και το αίμα δεν κυκλοφορεί.

Αν δεν έκανα μέσα σε έξι μήνες εγχείρηση, μου είπε ότι θα «μείνω». Εγώ λέω τώρα πλάκα μου κάνει; Είναι αστεία αυτά… Αρχίζω διάφορα γιατροσόφια, μπας και ξεβουλώσει η βαλβίδα αλλά τίποτα και πέφτω στο μεγάλο δίλημμα τι εγχείρηση να κάνω…Να κάνω με μεταλλική λαβίδα που σε ανοίγουν από πάνω ως κάτω και είναι εφ’ όρου ζωής ή να κάνω ρομποτική με βαλβίδα χοίρου, ταύρου ή μοσχαριού αλλά αυτή σου δίνει ένα όριο στα 15 χρόνια. Μπορεί όμως και στα 5 χρόνια να χαλάσει. Εγώ έκανα ρομποτική. Την έκανα τον Μάιο του 2017», είπε ο Βασίλειος Κωστέτσος για το πρόβλημα της υγείας του.

Στη συνέχεια, ο επιτυχημένος σχεδιαστής αναφέρθηκε στον θάνατο των γονιών του: «Είμαι καλά τώρα αλλά είμαι πολύ ευάλωτος από τους θανάτους των γονιών μου. Έζησα το τέλειο με τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου με ένα σωρό πράγματα και ταυτόχρονα έζησα και το δυσοίωνο του θανάτου. Να βλέπεις τη μητέρα σου σε μία κατάσταση… Στο τέλος της έκαναν τραχειοστομία. Είναι πολύ δύσκολο. Και ένας λόγους που με πείραξε αυτό με τον Γιαννακίδη είναι γιατί από μικρό παιδί σκέφτομαι το εμείς κι όχι το εγώ. Συγκινούμαι πάρα πολύ».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Χρανιώτης: «Αδειάζει» τη Σοφιάννα μετά την αναφορά της στο χαμένο μαγιό του στο Survivor

 Λουκία Παπαδάκη για τη Λάμψη: «Όταν η τηλεθέαση έπεσε στο 70% από 85%, ο Φώσκολος έγινε έξαλλος»

 Πέτρος Συρίγος στο Πρω1νό: «Η σύζυγός μου έκανε το εμβόλιο στον 8ο μήνα και τα αντισώματα πέρασαν στο μωρό»

Keywords
Τυχαία Θέματα