Μυριέλλα Κουρεντή: Η μητέρα της απαντά για τα φιλιά με τον Γιώργο Κατσαούνη στο Survivor και τη σχέση της με τον John Lygnos!

Στο περιοδικό You παραχώρησε συνέντευξη η μητέρα της Μυριέλλα Κουρεντή, Εύα!

Η κυρία Εύα μίλησε για την παρουσία της κόρης της στο Survivor, για τα φιλιά με τον Γιώργο Κατσαούνη, αλλά και  για την προσωπική ζωή της ηθοποιού. Μάλιστα, η ίδια ξεκαθάρισε ότι η Μυριέλλα Κουρεντή και ο John Lygnos δεν είναι ζευγάρι.

«Η Μυριέλλα μπορεί να δήλωσε ότι έχει κάποια σχέση όταν μπήκε στο παιχνίδι γιατί ενδεχομένως να το έκανε γιατί

είδε ένα κλίμα περίεργο και ήθελε να αποφύγει κάποια πράγματα. Με αυτό το παιδί τον John, δεν έχουν σχέση ερωτική απλώς τον αγαπάει πάρα πολύ γιατί φτιάχνουν μαζί τραγούδια που θα τα προωθήσουν όταν βγει από το παιχνίδι. Στο Survivor μπήκε για οικονομικούς λόγους γιατί από το θέατρο έπαιρνε ψίχουλα, το πολύ 400 ευρώ το μήνα. Δε μπορούσε να επιβιώσει γιατί είχε υποχρεώσεις να πληρώσει», είπε χαρακτηριστικά η κ. Εύα.

Για τον Γιώργο Κατσαούνη και όσους ισχυρίζονται πως η κόρης της τον χρησιμοποιεί για να “πουλήσει” στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, δήλωσε ότι «το αποκλείω. Το παιδί μου δεν είναι τέτοιος άνθρωπος ούτε καν τίθεται θέμα να χρησιμοποιήσει τον Κατσαούνη για να τραβήξει τα φώτα. Αν η Μυριέλλα ήθελε να εκμεταλλευτεί καταστάσεις θα ήταν τώρα πρώτο όνομα. Είμαι σίγουρη ότι απλά κολακεύτηκε. Τίποτα άλλο. Εμένα η κόρη μου έχει μάθει να σέβεται. Έδωσε δυο πεταχτά φιλιά στον Κατσαούνη σαν χαιρετισμό και πρέπει σώνει και ντε να της χρεώσουν ότι έχει κάνει σχέση. Αμέσως της έχουν βγάλει κουδούνια. Την έχουν φάει πια. Έχουν πέσει όλοι πάνω της».

«Τον Κωνσταντίνο Πεταλωτή τον γνώρισε στις Σέρρες που είχε πάει περιοδεία. Τα έφτιαξαν αλλά λίγο αργότερα χώρισαν», αποκάλυψε στη συνέχεια η μητέρα της Μυριέλλας Κουρεντή.

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο Happy Day με την συνέντευξη της κυρίας Εύας:

Διαβάστε ακόμα:

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Το δημόσιο μήνυμα της Δανάης Μπάρκα στην 24χρονη κοπέλα μετά την συνέντευξή της

Πρω1νό-Δικηγόρος 24χρονης: Η ιατροδικαστική έκθεση και οι νέες καταγγελίες για βιασμό

Πρω1νό: Όλη η κατάθεση της 16χρονης μαθήτριας που κατηγορεί παίκτη ριάλιτι για σεξουαλική παρενόχληση

Keywords
Τυχαία Θέματα