To iconic foundation του οίκου Dior, Forever, αλλάζει! Τι το κάνει να ξεχωρίζει τόσο;

Το 2007, ο Dior δημιούργησε το Dior Forever, το πρώτο μέικαπ υψηλής κάλυψης, που γίνεται ένα με το δέρμα και το πρώτο, που συνδυάζει μακρά διάρκεια με παράγοντες περιποίησης για να χαρίσει στις γυναίκες απαράμιλλη τελειότητα με άνεση.

Το Forever είναι ένα έμβλημα, το οποίο μετράει ήδη εκατομμύρια αγορές παγκοσμίως. Πρόκειται για το foundation που εκφράζει στο έπακρο την πεμπτουσία του savoir-faire του Dior.

Το Forever αντανακλά

επίσης, την τεχνογνωσία των ερευνητών, που επωφελούνται από την πενηνταετή έρευνα και εξειδίκευση του Dior στην πρωτοποριακή περιποίηση δέρματος.

Αυτό συμβαίνει χάρη στους βοτανολόγους και τους επιστήμονες του Dior, που έχουν κληρονομήσει το πάθος του Christian Dior για τα λουλούδια, καθώς και αυτό του Peter Philips, που απορρέει από τη μοναδική του εξειδίκευση στα χρώματα και τις τεχνικές μακιγιάζ.

Το Forever είναι αποτέλεσμα 15ετούς αγάπης για τελειότητα, για τις γυναίκες και από τις γυναίκες, ένα προϊόν που μας συντροφεύει και ενισχύει την αυτοπεποίθησή μας σε καθημερινή βάση.

Το 2022, η ιστορία του Forever πραγματοποιεί μια μεγάλη στροφή χάρη σε μια νέα γενιά.

Μεγαλύτερη διάρκεια, περισσότεροι παράγοντες περιποίησης δέρματος και πιο καθαρή σύνθεση.

Η κοινωνία μεταλλάσσεται, γι’ αυτό οι ζωές και οι επιθυμίες των γυναικών εξελίσσονται. Το Forever ανταποκρίνεται σε τούτες τις προσδοκίες για ακόμη μία φορά με μιας νέας γενιάς, πρωτοποριακά foundations.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Beauty Official (@diorbeauty)

«Τα 15 χρόνια μοιάζουν με αιωνιότητα, αλλά ταυτόχρονα είναι σα χθες. Σήμερα, ανανεώνουμε το εμβληματικό μας μέικαπ Forever με νέα σύνθεση, στην οποία παίζουν σημαντικό ρόλο τα συστατικά περιποίησης δέρματος και τα εκχυλίσματα λουλουδιών, χωρίς να υστερεί στις πρωταρχικές του ιδιότητες. Αντιθέτως, αυτή η νέα γενιά είναι ακόμα πιο αποτελεσματική» λέει ο Peter Philips, δημιουργικός διευθυντής και διευθυντής εικόνας του μακιγιάζ Dior.

Το Forever ανανεώθηκε συνεχίζοντας να γίνεται απρόσκοπτα ένα με το δέρμα χαρίζοντας ένα αισθησιακό άγγιγμα. Άνετο όσο η περιποίηση δέρματος, χαϊδεύει το δέρμα και το τελειοποιεί με μια υφή υψηλής κάλυψης, εξαιρετικά λεπτή. Το δέρμα ζει και αναπνέει, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζει την καλύτερη εκδοχή του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Beauty Official (@diorbeauty)

Το νέας γενιάς Forever Skin Glow διασφαλίζει λαμπερή επιδερμίδα από το πρωί έως το βράδυ, ακόμα πιο λεία και ομοιόμορφη με κάλυψη των ατελειών και υπέροχη υφή δέρματος. Εξαιρετικά ενυδατωμένο για 24 ώρες, το δέρμα δείχνει αμέσως σφριγηλό και διαρκώς λαμπερό.

Αυτό το νέας γενιάς Forever είναι δημιουργημένο σύμφωνα με τη δέσμευση του Dior να προσφέρει πιο υπεύθυνα προϊόντα. Τα προσεχτικά επιλεγμένα συστατικά εγγυώνται βέλτιστη καθαρότητα δέρματος, χωρίς να το επιβαρύνουν. Ενώ η αποτελεσματικότητα του μακιγιάζ αυξάνεται, τα συστατικά του μέικαπ Forever εξετάζονται προσεκτικά τακτικά και βελτιώνονται χάρη στην πρόοδο του Dior στην επιστημονική γνώση.

Με 43 σχολαστικά βαθμονομημένες αποχρώσεις, κάθε γυναίκα μπορεί να βρει την απόχρωση, που αντιστοιχεί τέλεια στο δικό της χρώμα δέρματος, όποιο κι αν είναι αυτό, μια απόχρωση, ικανή να ενισχύσει διάφορες αποχρώσεις και υποτόνους, είτε ουδέτερες, ζεστές, ζεστές ροδακινί, ζεστές ελαιώδεις, ψυχρές ή ψυχρές ρόδινες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Beauty Official (@diorbeauty)

Παράλληλα, η παροχή πιο βιώσιμης ομορφιάς μπορεί να γίνει μόνο εάν η συσκευασία είναι επίσης βελτιστοποιημένη.

Σήμερα, οι συσκευασίες ανανεώνονται για να εξελιχθούν ως προς τον περιορισμό του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, παραμένοντας όμως το ίδιο επιθυμητές. Αυτή η πρωτοβουλία συνεπάγεται τη χρήση πιο θεμιτών υλικών: το γυάλινο μπουκάλι περιέχει τώρα έως και 40% ανακυκλωμένο γυαλί,** επιτρέποντας την προβλεπόμενη εξοικονόμηση 130 τόνων παρθένου γυαλιού ετησίως*.

Τώρα που παράγεται εξ ολοκλήρου από ανακυκλωμένο πλαστικό, το νέο καπάκι μπορεί να εξοικονομήσει 2,5 τόνους παρθένου πλαστικού.
Η χάρτινη θήκη, σχεδιασμένη με πιστοποιημένο χαρτί FSCTM, βελτιώθηκε προκειμένου να εξαλειφθεί οποιαδήποτε παρουσία πλαστικού και, ως εκ τούτου, να βελτιστοποιηθεί η ανακυκλωσιμότητά του.

Το νέας γενιάς Forever συνοδεύεται από μια ολοκαίνουρια καμπάνια με πρωταγωνίστρια τη Natalie Portman, το πρόσωπο του Forever από όταν πρωτοκυκλοφόρησε, μαζί με την ηθοποιό Yara Shahidi. Αυτές οι δυνατές γυναίκες, πηγή έμπνευσης, ηγούνται της κοινότητας του Forever, η οποία μεγαλώνει καθημερινά.

Σήμερα, το Forever βρίσκεται στο επίκεντρο ενός μεγάλου κινήματος και μιας πραγματικής, χωρίς αποκλεισμούς κοινότητας ανδρών και γυναικών κάθε ηλικίας και κάθε χρώματος δέρματος, όπου ο καθένας μοιράζεται το μέικαπ του, σε μια θετική και με αυτοπεποίθηση προσέγγιση για την ομορφιά.

#Foreversisterhood.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Beauty Official (@diorbeauty)

Ρίξε μία ματιά ακόμα:

Η Φαίη Ξυλά μιλάει πρώτη φορά για τον αθόρυβο χωρισμό της μετά από 15 χρόνια

Αυτό είναι το λάθος που κάνετε οι περισσότερες με τα μαλλιά σας το βράδυ!

Keywords
Τυχαία Θέματα