Μυριέλλα Κουρεντή: Η άγνωστη σχέση της με Σερραίο δημοσιογράφο που έληξε τον Σεπτέμβριο

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται η προσωπική ζωή της Μυριέλλας Κουρεντή τις τελευταίες ημέρες με αφορμή το έντονο φλερτ με τον Γιώργο Κατσαούνη στο Survivor αλλά και τη σχέση που αναφέρει ότι έχει εκτός παιχνιδιού με τον John Lygnos.

Το πρωί της Τετάρτης 12/1 η εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» έκανε αποκαλύψεις σχετικά με τα προσωπικά της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Μυριέλλα Κουρεντή

και John Lygnos υπήρξαν ζευγάρι μέχρι τα τέλη Μαΐου του 2021. Μετά τον χωρισμό τους εκείνος έφυγε στο εξωτερικό και εκείνη ξεκίνησε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την παράσταση «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω».

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στις Σέρρες για τις ανάγκες της περιοδείας, η γνωστή ηθοποιός γνώρισε έναν δημοσιογράφο και εκδότη, ο οποίος της κέντρισε το ενδιαφέρον. Και το όνομα αυτού Κωνσταντίνος Πεταλωτής. Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι, με εκείνον να είναι τρελά ερωτευμένος και πολύ προστατευτικός αλλά και εκείνη να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Παρά τον μεγάλο έρωτά τους, το εν λόγω ειδύλλιο κράτησε περίπου τρεις μήνες, δηλαδή από τα τέλη Ιουνίου μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου. Ο λόγος του χωρισμού τους ήταν ξεκάθαρα η χιλιομετρική απόσταση. Όσον αφορά στον Jogh Lygnos οι δυο τους έχουν μια σχέση αγάπης και συνεργάζονται μουσικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Δανάη Μπάρκα: Κατέβασε στο κινητό της εφαρμογή γνωριμιών στον αέρα της εκπομπής της

 Πέτρος Συρίγος: Εξιτήριο από το μαιευτήριο μαζί με την νεογέννητη κόρη του

 Βασίλειος Κωστέτσος: Βούρκωσε στον αέρα του Πρω1νού – «Αυτό δεν είναι χιούμορ, είναι απαράδεκτο»

Keywords
Τυχαία Θέματα