Μόνος στις γιορτές; Ακολούθησε τις συμβουλές μας και θα… καλοπεράσεις!

Τις εμπειρίες μας για τις πιο μοναχικές γιορτές της ζωής μας μοιραστήκαμε στο γραφείο και αποφασίσαμε βιωματικά να σου δώσουμε τη λύση για να περάσεις… τέλεια! Μη σε παίρνει από κάτω, μπορείς να διασκεδάσεις και χωρίς παρέα. Ναι σε εσένα μιλάω που δεν έχεις τη δυνατότητα να βρίσκεσαι με την οικογένεια σου, που οι φίλοι σου λείπουν και που το ταίρι χάθηκε ή δεν υπήρξε… ποτέ.

Shopping Therapy

Μα γι αυτό λέγεται therapy γιατί σε κάνει καλά! Ναι μια βόλτα στα μαγαζιά μπορεί να εκτοξεύσει τις ενδοφρίνες σου (οι γνωστές ως ορμόνες

της ευτυχίας) και να πλημμυρίσεις χαρά. Και για να σε προλάβω… Οk γνωρίζω πολύ καλά ότι μπορεί να μη βρίσκεσαι στην καλύτερη οικονομική κατάσταση αλλά και μια χριστουγεννιάτικη κάρτα να αγοράσεις θα μπεις στο κλίμα των ημερών.

Let the music play

Προφανώς δεν εννοώ να βάλεις το ”I’m dreaming of a white Christmas” και να κλαις πάνω από το lap top σου αλλά κάτι πιο… χαρούμενο! Διάλεξε το τραγούδι που όταν είσαι στις μαύρες σου σε κάνει να χαμογελάς και σήκω χόρεψε το! Ναι σαν την τρελή μπροστά από έναν καθρέφτη… Βοηθάει… Trust me!

Drinks on me

Γιατί φημίζεται η Ελλάδα; Για τις φυσικές ομορφιές της και… τη νυχτερινή διασκέδαση! Τι; Φοβάσαι μην σε κοιτάζουν παράξενα; Who cares! Θα το διασκεδάσεις πίστεψε με… Ντύσου όμορφα και άνετα, τσέκαρε τα μπαρ της περιοχής σου, επισκέψου αυτό που θα σου κάνει το κλικ και ζήστο… εορταστικά! Πιες και συζήτα με τον barman, τον Dj και τους θαμώνες. Και αυτοί μπορεί να είναι στην ίδια κατάσταση με εσένα! Να θυμάσαι πως καμιά φορά περνάμε καλύτερα μόνοι μας γιατί δεν χρειάζεται να προσποιηθούμε για… τίποτα!

Movie Lover

Πες την αλήθεια στις γιορτές τη θέλεις και την ταινία σου. Όχι απαραίτητα story σχετικό με το πνεύμα των ημερών αλλά η μυθοπλασία πάει γάντι με το εορταστικό κλίμα! Δες το πρόγραμμα του σινεμα (δε θα σου πρότεινα να τη δεις σπίτι), κλείσε μια υπέροχη θέση στο κέντρο της αίθουσας, πήγαινε λίγο νωρίτερα για να εφοδιαστείς με pop corn, ζελεδάκια, coca cola και κριτίκαρε με την άνεσή σου το έργο!

Keep calm and STAY HOME!

Χρειάζεται κι αυτό δεν νομίζεις; Αν κάνεις όλα τα παραπάνω θα νιώσεις και λίγο την ανάγκη να μείνεις μέσα και να κάνεις παρέα με το εγώ σου. Συμμάζεψε τον χώρο σου, φτιάξε την ατμόσφαιρα, άναψε κεριά, μαγείρεψε το αγαπημένο σου φαγητό και εξωτερίκευσε τις σκέψεις σου… Σε ποιόν; Μα φυσικά στον εαυτό σου! Πάρε χαρτί, στυλό και ξεκίνα! Για ποιούς λόγους νιώθεις ευγνώμον, τι πέτυχες, ποιά όνειρα σου θέλεις να πραγματοποιηθούν το νέο χρόνο; Είναι πολλά αυτά που μπορείς να γράψεις γεμίζοντας σελίδες και συγχρόνως αισιοδοξία για το αύριο…

The true Christmas Spirit

Το πνεύμα των Χριστουγέννων έγκειται στην προσφορά! Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να γαληνέψει η ψυχή σου από το να προσφέρεις ανιδιοτελώς σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Τρόφιμα, είδη ένδυσης αλλά ακόμα και ο προσωπικός χρόνος είναι εξαιρετικά πολύτιμα για πολλούς ανθρώπους! Ψάξε στο ίντερνετ για οργανώσεις στην πόλη σου και γίνε κι εσύ εθελοντής!

Καλές γιορτές!

Keywords
Τυχαία Θέματα