Πάτρα -Πρω1νό: Ανατροπή στην υπόθεση της σπιτονοικοκυράς -Τι θα συμβεί με την εκταφή της;

Μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, ολοένα και περισσότερα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. Την ίδια στιγμή, ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς του δύο γονιών βρίσκεται υπό έρευνα, καθώς υπάρχουν πολλά ερωτήματα που ζητούν απάντηση.

Μέχρι πρότινος, πληροφορίες ήθελαν να πραγματοποιείται εκταφή της 69χρονης, προκειμένου να ερευνηθούν καλύτερα τα αίτια του θανάτου της, ωστόσο σύμφωνα με τον Νίκο Τσιλιπουνιδάκη και το Πρω1νό, αυτό δεν θα συμβεί σήμερα (5/4).

Ο

ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η εκταφή της σπιτονοικοκυράς μάλλον δεν θα γίνει σήμερα, καθώς η αστυνομία ερευνά τους φακέλους που έχουν πάει και από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, μέσα από τους οποίους έχουμε μάθει κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Στις 9 Σεπτεμβρίου 2020 η γυναίκα μπήκε με πυρετό στο νοσοκομείο και στις 12 του μήνα κατέληξε. Αυτό που μελετά η αστυνομία είναι τα αίτια του θανάτου. Υπάρχει μια υποψία των αστυνομικών και διερευνάται. Έχει δοθεί η εντολή προκειμένου να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή».

Στο μεταξύ, έχει δημιουργηθεί και ένα μπέρδεμα με την ημερομηνία θανάτου της 69χρονης. Η ίδια πέθανε στις 12 Σεπτεμβρίου, ενώ στον τάφο της αναγράφεται η 13η Σεπτεμβρίου ως η ημερομηνία του θανάτου της.

Δείτε το βίντεο: 

Διαβάστε επίσης: 

Πρω1νό: Η πρώτη αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Μαρία Τζομπανάκη: Τα πρώτα λόγια για τον γάμο του γιου της, Ορφέα Αυγουστίδη!

Πάτρα: Η επίσημη αστυνομική καταγραφή για την ημέρα θανάτου της Ίριδας

Keywords
Τυχαία Θέματα