Μιρέλα Πάχου: Το πρωί είναι διδάκτωρ της Νομικής και το βράδυ τραγουδάει σε μουσικές σκηνές

Η Μιρέλα Πάχου έχει σημειώσει μια σημαντική πορεία στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας και έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του χώρου. Μπορεί το τραγούδι να αποτελεί τη μεγάλη της αγάπη και να είναι αχώριστη από το ακορντεόν της, ωστόσο λατρεύει και το αντικείμενο των σπουδών που έκανε μετά το σχολείο στη Νομική.

Μετά το πέρας της καραντίνας η Μιρέλα Πάχου αποφάσισε να σχολιάσει τις δύο επαγγελματικές ιδιότητες παρά το γεγονός ότι ουδεμία σχέση έχουν μεταξύ τους. Έτσι, η γνωστή καλλιτέχνιδα το πρωί εργάζεται ως ακαδημαϊκός στο Πανεπιστήμιο και

το βράδυ ως τραγουδίστρια σε μουσικές σκηνές.

Μιλώντας στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», η Μιρέλα Πάχου αναφέρθηκε στις δύο μεγάλες της αγάπες και στον τρόπο που καταφέρνει να τις συνδυάζει μέσα στην καθημερινότητα.

«Η επιλογή της Νομικής ήταν συνειδητή όσο συνειδητά μπορεί κάποιος να αποφασίσει για τη ζωή του στα 16 του. Αρχικά, υπήρχε στο μυαλό μου η αντίληψη του δικαίου ως μέσου προσφοράς, παροχή βοήθειας, με γοήτευε η σχέση της νομικής με την καθημερινότητα και οι επαγγελματικές επιλογές που μπορούσε να προσφέρει», είπε αρχικά η Μιρέλα Πάχου για την απόφαση να σπουδάσει Νομική.

Σχετικά με την καριέρα της ως διδάκτωρ της νομικής, η ίδια αποκάλυψε: «Το 2019 ολοκλήρωσα τη διδακτορική μου διατριβή και έχω ξεκινήσει μεταδιδακτορική έρευνα στον τομέα των προσωπικών δεδομένων. Έχω διδάξει και στο παρελθόν. Όταν ξεκινάει ένας ακαδημαϊκός είναι σαν κάποιος να τον σπρώχνει στη σκηνή χωρίς πρόβα. Χρειάζεται πολλή δουλειά και υπάρχει πολύ άγχος».

Η Μιρέλα Πάχου κατέληξε, λέγοντας ότι είναι ευτυχισμένη που μπορεί και συνδυάζει και τις δύο δουλειές της, παρά το απαιτητικό πρόγραμμα που έχει μέσα στην ημέρα:

«Η πρώτη επαγγελματική εμπειρία από τη μουσική ήταν με τον Βασίλη Καζούλη το 2009. Οι 24 ώρες της ημέρας δεν είναι αρκετές για να συνδυάζει κάποιος και τις δύο μου ιδιότητες. Μπορεί ο ένας χώρος να μην συμπληρώνει τον άλλον, όμως και οι δύο συμπληρώνουν εμένα».

Διαβάστε ακόμα:

 Γενέθλια για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου! Η έκπληξη στο πλατό και η αποκάλυψη της ηλικίας

 Άνθιμος Ανανιάδης – Ιρένε Τροστ: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους

 Σοφία Μουτίδου για το ταξίδι στο Ισραήλ: «Δεχτήκαμε επιθέσεις με ρουκέτες, πήγαμε στο καταφύγιο»

Keywords
Τυχαία Θέματα