Εύη Σαλταφερίδου: Αποκαλύπτει πόσα κιλά έχασε στο Survivor και πόσα είναι σήμερα

Παρελθόν αποτελεί για το «Survivor All Star» η Εύη Σαλταφερίδου, καθώς εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες έχει επιστρέψει στην Αθήνα και στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής της. Η γυμνάστρια αποχώρησε από το reality επιβίωσης μετά από πέντε μήνες και έκλεισε οριστικά αυτό το κεφάλαιο.

Μπορεί οι δυσκολίες να ήταν πολλές, η πείνα έντονη και οι συνθήκες διαβίωσης άσχημες, ωστόσο η Εύη Σαλταφερίδου προσπάθησε να χαρεί αυτό το ταξίδι, να ζήσει την ξεχωριστή εμπειρία και να επιστρέψει στη

βάση της, κρατώντας στις αποσκευές της μόνο τις όμορφες αναμνήσεις.

Στον φετινό κύκλο του Survivor γίνεται μεγάλος ντόρος σχετικά με τις παραβιάσεις κανονισμών από τους παίκτες αλλά και το κλέψιμο φαγητού. Κι ενώ έχουν δει το φως της δημοσιότητας διάφορα βίντεο με τους συμμετέχοντες να τρώνε φαγητό off the record, πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται, αν αδυνάτισαν.

Το ίδιο ερώτημα τέθηκε στην Εύη Σαλταφερίδου στο πλαίσιο ενός Q&A που πραγματοποίησε στο προφίλ της στο Instagram. Η πρώην παίκτρια του «Survivor All Star» αποκάλυψε πόσα κιλά μπήκε στο παιχνίδι, πόσα έχασε αλλά και πόσα ζυγίζει σήμερα.

«Μπήκα 63 κιλά. Έχασα 6-7 κιλά το πρώτο δίμηνο. Μετά το έπαθλο με το κατσίκι και μέχρι να γυρίσω σπίτι μου τα έβαλα σχεδόν όλα», έγραψε η Εύη Σαλταφερίδου.

Διαβάστε ακόμα:

 Άνθιμος Ανανιάδης – Ιρένε Τροστ: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους

 Σοφία Μουτίδου για το ταξίδι στο Ισραήλ: «Δεχτήκαμε επιθέσεις με ρουκέτες, πήγαμε στο καταφύγιο»

 Βικτώρια Καρύδα: Η αποκάλυψη για τον νέο σύντροφο – «Θέλω να είναι μάγκας»

Keywords
Τυχαία Θέματα