Μίλτος Τεντόγλου: Ερωτευμένος ο χρυσός Ολυμπιονίκης- Ποια είναι η νέα του σύντροφος;

Μια όμορφη και ξεχωριστή περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική του ζωή ο αθλητής του άλματος εις μήκος και χρυσός Ολυμπιονίκης, Μίλτος Τεντόγλου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Real News” o αθλητής είναι σε σχέση με την αθλητικογράφο, Πηνελόπη Γκιώνη.

Το ρεπορτάζ της Κορύνας Μαντάγαρη αναφέρει πως η γνωριμία τους έγινε στα στάδια, ανάμεσα σε προπονήσεις και αγώνες, καθώς η δημοσιογράφος κάλυπτε τα αθλήματα του στίβου.

Πριν από περίπου μια εβδομάδα, το ζευγάρι έκανε την πρώτη επίσημη κοινή εμφάνισή του στη βράβευση των κορυφαίων

αθλητών του ΣΕΓΑΣ.

Πέρυσι το καλοκαίρι, η Πηνελόπη Γκιώνη βρέθηκε στην Ιαπωνία, για να καλύψει τους Ολυμπιακούς Αγώνες για λογαριασμό της ιστοσελίδας, στην οποία δούλευε εκείνη την περίοδο. Μετά το τέλος των Αγώνων, η δημοσιογράφος γνώρισε τον 26χρονο και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για το άθλημα που αγωνίζεται ο γνωστός αθλητής.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η αρχική συμπάθεια μετατράπηκε σε έλξη μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων. Όταν επέστρεψαν και πάλι στην Ελλάδα, συναντήθηκαν και πάλι και σιγά σιγά κατάλαβαν ότι μεταξύ τους υπάρχει κάτι παραπάνω από μία απλή συμπάθεια.

Φωτογραφίες: Real News

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Δείτε πόσα είναι τα νέα κρούσματα στην Ελλάδα σήμερα 5/3

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Έλεγαν… “μήπως ο Μαυρίκιος δεν μπορεί να είναι με γυναίκες;”»

Ιωάννα Τούνη -Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ρομαντική απόδραση στα χιόνια για το ερωτευμένο ζευγάρι

Keywords
Τυχαία Θέματα