Πάτρα: Η μαρτυρία-κλειδί που ανατρέπει τα δεδομένα -«Περίμενα να δω μία μάνα συντετριμμένη, αλλά…»

Στο χτεσινό επεισόδιο του «Φως στο Τούνελ» (4/3), η Αγγελική Νικολούλη παρουσίασε νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για την υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών από την Πάτρα.

Μάλιστα, μάρτυρας «κλειδί» έσπασε τη σιωπή του και μίλησε στην εκπομπή έρευνας, με τα όσα περιγράφει να αλλάζει την εικόνα που υπάρχει μέχρι σήμερα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εντοπίστηκε νεκρό στην κούνια του το βρέφος της οικογένειας.

«Ήξερα την ιστορία

της οικογένειας. Έχεις κηδεύσει το δεύτερο παιδί σου λίγους μήνες πριν και έχεις ένα τετραπληγικό παιδί. Περίμενα να δω μία μάνα συντετριμμένη που δε θα ήξερα τι να της πω.

Εξηγούσε ότι είναι πολύ δυνατό παιδί η Τζωρτζίνα, γιατί ήταν εκείνη που βρήκε την αδελφή της πεθαμένη και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Το περιέγραφε σαν να το είχε διαβάσει σε κάποιο βιβλίο, ήταν ατάραχη. Ήταν σαν να μιλούσε για άλλους…

Ρώτησα αν είχε συμβουλευτεί κάποιο ψυχολόγο για την ίδια ή το παιδί και μου απάντησε πως δε χρειάστηκε, γιατί η Τζωρτζίνα που βρήκε νεκρό το βρέφος στην κούνια του, το ξεπέρασε», ανέφερε ο μάρτυρας στη δημοσιογράφο.

Δείτε το βίντεο: 

 Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη -Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ρομαντική απόδραση στα χιόνια για το ερωτευμένο ζευγάρι

Πάτρα -Η αντίδραση της μητέρας όταν η Νικολούλη της μίλησε για ψυχίατρο: «Μου έρχεται γέλιο με αυτό το πράγμα»

Ξέσπασε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Γιατί πρέπει να με απασχολεί ο Μαυρίκιος Μαυρικίου;»

Keywords
Τυχαία Θέματα