Μίλτος Δημουλής – Πρω1νό: «Ο Κιμούλης με απείλησε ότι δεν θα ξαναβρώ δουλειά»

Ο Μίλτος Δημουλής βρέθηκε καλεσμένος στο Πρω1νό και μίλησε για την συνεργασία του με τον Γιώργο Κιμούλη το 1997, όταν τον κατήγγειλε στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Ο γνωστός ηθοποιός περιέγραψε ακριβώς τι συνέβη τότε, ενώ αποκάλυψε πως ο Γιώργος Κιμούλης τον απείλησε πως δεν θα βρει ποτέ ξανά δουλειά.

«Άκουσα τον κ. Καπερνάρο που τον σέβομαι πάρα πολύ, αλλά έλεγε τη μισή αλήθεια. Και η μισή αλήθεια, όπως έλεγε ο παππούς μου είναι το μεγαλύτερο ψέμα μετά από ενημέρωση που είχε από τον πελάτη του, δηλαδή τον Γιώργο Κιμούλη. Τον άκουσα λοιπόν να λέει ότι η καταγγελία προήλθε από ένα παραπονούμενο

πρόεδρο του Πειθαρχικού που έφυγε από την παράσταση…

Δεν το γνωρίζω αυτό. Ο μόνος που έφτασε να καταγγείλει στη γενική συνέλευση του κλάδου, ήμουν εγώ και δέχτηκα πολλά τηλέφωνα από φίλους μου που με ρωτούσαν αν έκανα καταγγελία επειδή δεν τα πήγαινα καλά μαζί του», είπε αρχικά ο Μίλτος Δημουλής.

Σχετικά με τις πρόβες και τον λόγο που κατήγγειλε τον Γιώργο Κιμούλη δήλωσε: «Οι πρόβες τον τελευταίο μήνα πριν από τη γενική δοκιμή ξεκινούσαν στις 5 το απόγευμα και τελείωναν 3 – 4 τα ξημερώματα. Κάποια στιγμή ήρθε το περιπολικό από εκεί, γιατί ο κόσμος στις γύρω πολυκατοικίες διαμαρτύρονταν έντονα και ήρθε και μία επιστολή από το ΣΕΗ, στην οποία μας παρακαλούσε να σεβαστούμε τη συλλογική σύμβαση, δηλαδή να μην καθόμαστε δέκα ώρες να κάνουμε πρόβα.

Τότε, ο Γιώργος Κιμούλης θύμωσε και προέβη σε άσχημους χαρακτηρισμούς εναντίον του ΣΕΗ μπροστά μας. Το χειρότερο είναι ότι απαίτησε να πάμε στο Σωματείο και να πούμε ότι δεν καταστρατηγείται κανένα μέρος της συλλογικής σύμβασης».

Και ολοκλήρωσε λέγοντας: «Με τον εκφοβισμό καταστρατηγούνται τα δικαιώματά σου. Υπήρχε εκφοβισμός, με απείλησε ότι δε θα ξαναβρώ δουλειά στο θέατρο. Μπορεί να έκανε και μία πρόβλεψη, πάντως μετά βρήκα δουλειά. Μόλις έμαθε ότι τον κατήγγειλα στο ΣΕΗ, μου αφαίρεσε τον ρόλο στη γενική δοκιμή, είχα έναν μικρό ρόλο. Μου είπε ότι τον κόβει γιατί θεωρεί ότι έτσι θα είναι πιο άρτιο το καλλιτεχνικό του αποτέλεσμα. Το δέχτηκα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Πάτρα: Αυτό είναι το πόρισμα θανάτου για Μαλένα και Ιριδα

 Πέτρος Φιλιππίδης – Πρω1νό: Απορρίφθηκε και δεύτερη αίτηση αποφυλάκισης – Οι τρεις μάρτυρες – «κλειδιά»

 Πρω1νό: Σοκάρει ο δημοσιογράφος Χρήστος Μαζανίτης – «Είδαμε άρματα μάχης να μας σημαδεύουν»

Keywords
Τυχαία Θέματα