Πρω1νό: Σοκάρει ο δημοσιογράφος Χρήστος Μαζανίτης – «Είδαμε άρματα μάχης να μας σημαδεύουν»

Το τηλεοπτικό συνεργείο του ANT1 βρίσκεται στην Ουκρανία και μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν εκεί μετά την εισβολή των ρωσικών στρατευμάτων.

Το πρωί της Πέμπτης 3/3, ο δημοσιογράφος Χρήστος Μαζανίτης καλημέρισε τους τηλεθεατές του Πρω1νού από τη Ζαπορίζια και αποκάλυψε πως κατάφεραν να φτάσουν εκεί μετά από μια πολύ δύσκολη διαδρομή. Μάλιστα, περνώντας από ένα μπλόκο του ρωσικού στρατού, είδαν τα άρματα μάχης να τους σημαδεύουν.

«Καλησπέρα από Ζαπορίζια, εδώ που για να φτάσουμε χθες χρειάστηκε να περάσουμε από βομβαρδισμένα

χωριά και πολλά μπλόκα. Στην αρχή ξεκινήσαμε με ένα μπλόκο του ουκρανικού στρατού, μετά συνεχίσαμε με το πιο σκληρό μπλόκο που έχουμε συναντήσει, ήταν Ρώσοι στρατιώτες.

Είχαν εκεί άρματα, 20 τεθωρακισμένα οχήματα και πάρα πολλά οχήματα υποστήριξης. Ήταν δεκάδες στρατιώτες, αρκετοί από αυτούς ακροβολισμένοι δεξιά και αριστερά. Μάλιστα, υπήρχαν και ελεύθεροι σκοπευτές. Εκεί, το πιο τρομακτικό ήταν όταν ένα άρμα μάχης γύρισε ο πυροβολητής και μας σημάδεψε.

Εκείνη τη στιγμή είχε κατέβει ο πρέσβης και ο μεταφραστής, είχαμε ξεκινήσει τις ομιλίες, όμως εμείς βλέπαμε μπροστά μας ένα πυροβόλο να παίζει και να σημαδεύει κάθε φορά κι άλλο αυτοκίνητο από αυτά που βρισκόντουσαν μπροστά. Πιο μετά έπεσαν και σφαίρες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μαζανίτης.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρία Κορινθίου για Γιώργο Κιμούλη: «Το περιμέναμε ότι θα αντιδράσει με αγωγές»

 Θοδωρής Αθερίδης: «Η κόρη μου είχε μείνει αναίσθητη από ένα μεθύσι, έχασα 10 χρόνια από τη ζωή μου»

 Μαρίνα Πατούλη για Βλάσση Χολέβα: «Μου δίνει έμπνευση, τα άλλα θα φανούν στην πορεία»

Keywords
Τυχαία Θέματα