Μηλόξυδο: Δείτε δύο τρόπους να το χρησιμοποιήσετε στην beauty ρουτίνα σας!

Τα φυσικά προϊόντα είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends στην περιποίηση ομορφιάς. Άλλωστε πολύ συχνά σας προτείνουμε μάσκες και scrub με φρούτα ενώ αρκετές φορές ένα και μόνο υλικό που υπάρχει στην κουζίνα και το ψυγείο σας είναι κατάλληλο για περιποίηση προσώπου, σώματος ή μαλλιών.

Τώρα λοιπόν οι ειδικοί μας υπενθυμίζουν δύο τρόπους χρήσης του μηλόξυδου στην περιποίηση. Ο συγκεκριμένος τύπος ξυδιού είναι ευεργετικός τόσο για τα πόδια όσο και για τα μαλλιά.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή:

Πεντικιούρ με μηλόξυδο: Γεμίζετε μια λεκάνη με χλιαρό νερό και

ρίχνετε ένα μπουκάλι μηλόξυδο. Ναι σωστά διαβάσατε ένα μπουκάλι. Μην σας τρομάζει η ποσότητα και κυρίως μην σκεφτείτε το κόστος, είναι πολύ οικονομικό και θα το βρείτε σε όλα τα super market. Στη συνέχεια βουτήξτε τα πόδια σας στο νερό και αφήστε τα να μουλιάσουν. Αφού περάσουν 10-15 λεπτά πάρτε τη ράσπα και με απαλές κινήσεις απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα. Δεν χρειάζεται καθόλου δύναμη. Το αποτέλεσμα δεν μπορείτε να το φανταστείτε αφού μέσα σε λίγα λεπτά θα αποκτήσετε το πιο απαλό και τέλειο δέρμα που είχατε ποτέ. Αμέσως μετά ξεπλένετε με άφθονο νερό, σκουπίστε καλά τα πόδια σας και απλώστε την αγαπημένη σας ενυδατική κρέμα.

Λάμψη στα μαλλιά: Τα μαλλιά ειδικά το καλοκαίρι που χρησιμοποιείτε αρκετά προϊόντα styling μιας και αποφεύγετε τη χρήση σεσουάρ και σίδερου ισιώματος. Αρκετές φορές αν και τα λούζεται μετά τη θάλασσα και χρησιμοποιείτε ενυδατική μάσκα ή κοντισιονερ η θαμπάδα επιμένει. Αφού λοιπόν λούσετε τα μαλλιά σας με το κατάλληλο σαμπουάν θα τα ξεπλύνετε καλά με νερό και στη συνέχεια με μηλόξυδο.

Δείτε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε: Παίρνετε ένα μεγάλο μπουκάλι και το γεμίζετε μέχρι τη μέση με νερό και το υπόλοιπο με μηλόξυδο. Το ανακατεύετε καλά και ρίχνετε το μείγμα σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών σας. Το αφήνετε να δράσει για 5-10 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλένετε και πάλι. Τα ταμπονάρετε καλά με μία πετσέτα και τα αφήνετε να στεγνώσουν φυσικά. Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.

Διαβάστε ακόμη:

Οι ωραιότερες κρέμες σώματος για όσες από εσάς δεν τις αγαπάτε πολύ!

3+1 τρόποι να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα περιποίησης στο μακιγιάζ!

Keywords
Τυχαία Θέματα