Φωτεινή Αθερίδου: Η φωτογραφία με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα λίγο καιρό πριν γεννήσει και το σχόλιο του Θοδωρή Αθερίδη!

Μια από τις πιο γλυκές περιόδους στη ζωή της περνά η Φωτεινή Αθερίδου. Η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη βρίσκεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Ιδιαιτέρως ενεργή στα social media, η Φωτεινή Αθερίδου μοιράζεται συχνά με τους followers της στιγμές από την καθημερινότητα της, όπου πολλές φορές η κοιλίτσα της που έχει φουσκώσει έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά και κάποια χιουμοριστική λεζάντα

να συνοδεύει τη φωτογραφία.

Η Φωτεινή Αθερίδου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές στην Αιγίνα και μοιράστηκε ακόμα ένα ενσταντανέ με την ίδια στην πλαγιά ενός βουνού με θέα η θάλασσα γράφοντας:
«Αμόλα κοιλούμπα!».

Ο Θοδωρής Αθερίδης είναι απίστευτα χαρούμενος που θα γίνει παππούς και ανυπομονεί για το εγγονάκι του. «Όταν μου ανακοίνωσε η κόρη μου ότι είναι έγκυος ένιωσα φοβερή αγωνία για να δω πώς το σκέφτεται κι αυτή. Όταν είδα ότι το θέλει το παιδί έγινα τρισευτυχισμένος!», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο ηθοποιός, ο οποίος δεν παρέλειψε να αφήσει και ένα σχόλιο στο τελευταίο post της κόρης του γελώντας με τη λεζάντα που διάλεξε.

View this post on Instagram

Αμολα κοιλουμπα ! Photo by @despinadr ! #aigina #love #friends #summertime #34weekspregnant #august #peaceful #hothothot #myislandisbetterthanyours #myfavouritesummer #keepwalking #weareallcrazy

A post shared by Fotini Atheridou (@fotiniatheridou) on Aug 12, 2019 at 1:52am PDT

Διαβάστε ακόμα:

Ώρες αγωνίας για Έλληνα τραγουδιστή – Έπαθε ανακοπή καρδιάς και τρία εγκεφαλικά

Ελένη Καστάνη: Μιλά πρώτη φορά για την αποχώρηση της από την παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα»!

Φυγάδευσαν τον Μαζωνάκη από μαγαζί στην Αγία Νάπα – Σημειώθηκε άγρια συμπλοκή!

Keywords
Τυχαία Θέματα