Μίκης Θεοδωράκης: Απούσα η κόρη του, Μαργαρίτα από την τελετή αποχαιρετισμού

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης η τελετή αποχαιρετισμού στον Μίκη Θεοδωράκη στο Ιερό Ναό της Μητρόπολης Αθηνών και η σορός του έφυγε με κατεύθυνση το λιμάνι του Πειραιά και καθώς θα μεταφερθεί στον Γαλατά Χανιών για την ταφή.

Χιλιάδες πολίτες κάθε ηλικίας αποχαιρέτησαν τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη, ωστόσο αίσθηση προκάλεσε η απουσία της Μαργαρίτας Θεοδωράκη, αφού δεν εμφανίστηκε με την υπόλοιπη οικογένεια του μουσικοσυνθέτη.

Όπως

αποκάλυψε η Τατιάνα Στεφανίδου ατην εκπομπή «T-Live», η Μαργαρίτα Θεοδωράκη ταξιδεύει για τα Χανιά προκειμένου να παραστεί στην κηδεία του πατέρα της αύριο (9/9) το μεσημέρι.

Το ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρει ότι τις τελευταίες ημέρες υπήρξε μια ένταση ανάμεσα στους συγγενείς του Μίκη Θεοδωράκη σχετικά με την ταφή του.

Συγκεκριμένα, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη επιθυμούσε να ταφεί ο πατέρας της στην Κορινθία προκειμένου να τον έχει κοντά της, γεγονός που δεν συνέβη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό ρεπορτάζ:

Διαβάστε ακόμα:

Μορφούλα Ντώνα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο της και τη βάφτιση του γιου της

Μίκης Θεοδωράκης: Ο τελευταίος αποχαιρετισμός στον μεγάλο συνθέτη

Σπύρος Δημητρίου: Η απάντησή τους στις φήμες εγκυμοσύνης της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και η εξομολόγηση για τον θάνατο της μητέρας του

Keywords
Τυχαία Θέματα