The Bachelor: Η παίκτρια που εμφανίστηκε μπροστά στον Αλέξη Παππά… με νυφικό!

Ο Αλέξης Παππάς έπειτα από απουσία μηνών από την τηλεόραση και τις δημόσιες εμφανίσεις επέστρεψε, αυτή τη φορά ως Bachelor!

Το The Bachelor 2 κάνει πρεμιέρα ΤΩΡΑ στον Alpha και το τηλεοπτικό κοινό ανυπομωνεί να δει τον Αλέξη Παππά σε ρόλο… Bachelor!

Στο ριάλιτι του Alpha, 21 δυναμικές γυναίκες, τον διεκδικούν σθεναρά, ενώ εκείνος ψάχνει τη γυναίκα των ονείρων του, εκείνη που θα του “κλέψει” το μυαλό, την καρδιά και θα τον κατακτήσει με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα της.

Κατά την έναρξη του The

Bachelor 2, ο Αλέξης Παππάς συστήθηκε καλύτερα στο τηλεοπτικό κοινό, μίλησε για τον εαυτό του, τη ζωή του, τον έρωτα, περιέγραψε την ιδανική γυναίκα γι’ αυτόν και δήλωσε ανυπόμονος για να γνωρίσει τις 21 κοπέλες που θα διεκδικήσουν την καρδιά του.

Δείτε ΕΔΩ όσα είπε!

Στη συνέχεια έβαλε το μαύρο του κουστούμι και πήγε στη βίλα που πρόκειται να μείνουν όλες οι κοπέλες προκειμένου να τις γνωρίσει.

Η μία από αυτές μάλιστα, η Έλενα, πήγε να τον βρεί φορώντας… νυφικό!

«Εγώ είμαι η γυναίκα της ζωής σου! Πρέπει να το καταλάβεις αυτό», δήλωσε η ίδια στον Bachelor, με τον ίδιο να μένει έκπληκτος με την εμφάνισή του.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Πρεμιέρα για το “The Bachelor”: Τα πρώτα λόγια του Αλέξη Παππά και το… άγχος!

The Bachelor: Το μήνυμα του Παναγιώτη Βασιλάκου στον Αλέξη Παππά λίγο πριν την πρεμιέρα

Ζέτα Δούκα: Το μήνυμα για τη Δώρα Χρυσικού μετά την αποκάλυψη της μάχης της με τον καρκίνο

Keywords
Τυχαία Θέματα