Μιχάλης Ρακιντζής: «Έστειλαν στο σπίτι μου βαλίτσα με λεφτά, ήταν προσβλητικό»

Ο Μιχάλης Ρακιντζής παραχώρησε συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και την Ελένη Μουστάκη και αποκάλυψε πως, όταν αρνήθηκε πρόταση για να εμφανιστεί σε νυχτερινό κέντρο, ο επιχειρηματίας του έστειλε στο σπίτι του μια βαλίτσα με χρήματα προκειμένου να τον μεταπείσει.

«Έχει τύχει να μου κάνουν πολύ καλή οικονομική πρόταση από νυχτερινό κέντρο και εγώ να αρνηθώ. Ήταν μία πολύ συγκεκριμένη εποχή που τα χρήματα κυκλοφορούσαν σε βαλίτσες. Ενώ, λοιπόν, δεν είχα δεχτεί την πρόταση από συγκεκριμένο

μαγαζί, έφτασε μέχρι το σπίτι μου μια βαλίτσα με λεφτά.

Θεώρησα ότι με προσβάλλει πολύ. Όταν πεις “όχι, ευχαριστώ, δεν μου κάνει” και πάει ο άλλος να σε δελεάσει με χρήματα, νομίζω ότι είναι αρκετά προσβλητικό», δήλωσε αρχικά ο Μιχάλης Ρακιντζής.

Ακόμα, ο Μιχάλης Ρακιντζής δήλωσε πως δεν έχει ψωνίσει ποτέ μόνος του ρούχα ενώ τόνισε πως δεν έχει νιώσει ποτέ καλλιτέχνης: «Δεν δίνω σημασία στα ρούχα. Δεν ψωνίζω ποτέ εγώ στα ρούχα μου, δεν μπορώ να μπω σε ένα μαγαζί και να ψωνίσω, δεν το έκανα από μικρός. Δεν θεώρησα ποτέ ότι είμαι καλλιτέχνης, δεν έχω τις προδιαγραφές νομίζω.

Έχω μάθει ότι οι καλλιτέχνες πρέπει να έχουν κάποιες προδιαγραφές στο ντύσιμο, στον τρόπο ζωής, στο φαίνεσθαι και δεν νομίζω ότι έχω κάτι κοινό με όλα αυτά. Μου αρκεί ο τίτλος του μουσικού. Είμαι ένας μουσικός που αγαπάει τη μουσική, μελετάει, γράφει και μέχρι εκεί».

Διαβάστε ακόμα:

Επέστρεψε η Ελένη Καστάνη στο «Breakfast@Star» – Όσα είπε για την περιπέτεια της υγείας της

 Survivor: Βόμβα από το «Πρωινό μας» – Μπαίνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος; Τι θα γίνει με τον Στέλιο Χανταμπάκη

 Έλενα Γαλύφα: «Το πρώτο μου δοκιμαστικό ήταν για να παρουσιάσω το Shopping Star, αλλά…»

Keywords
Τυχαία Θέματα