Δύσκολες ώρες για τον Παναγιώτη Βασιλάκο: «Ελπίζουμε σε ένα θαύμα»

Δύσκολα είναι τα τελευταία εικοσιτετράωρα για τον Παναγιώτη Βασιλάκο και την οικογένειά του, καθώς ο παππούς του βρίσκεται στο νοσοκομείο και δίνει μάχη για τη ζωή του. Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος ευχαρίστησε όσους του έστειλαν μηνύματα για περαστικά ενώ ανέφερε πως όλοι βρίσκονται στο πλευρό του παππού του, που νοσηλεύεται στο Αττικό.

«Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Έχουμε τον αγαπημένο μας

παππού στο νοσοκομείο και πραγματικά παλεύει με δαίμονες. Ξέρω ότι πολλοί από εσάς μπορεί να το έχετε περάσει αλλά πάντα αυτές οι καταστάσεις είναι πολύ δύσκολες και μας υπενθυμίζουν ότι πρέπει να σπαταλάμε τον χρόνο μας με ανθρώπους που μας αγαπάνε και κυρίως με την οικογένειά μας…

Να μην χαλάτε για κανέναν τραγικό άνθρωπο, που προσπαθεί να σας χαλάσει τη διάθεση. Είναι η δεύτερη μέρα, είμαστε όλοι εδώ στο Αττικό και ευχόμαστε σε ένα θαύμα πραγματικά. Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας. Δεν περίμενα τόσα μηνύματα. Να σας έχει ο Θεός καλά», είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/11/221130101904_vasilakos1.mp4https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/11/221130101910_vasilakos2.mp4

Διαβάστε ακόμα:

 Ελένη Χατζίδου για τη μητρότητα: «Όλες οι μαμάδες έχουμε ενοχές»

 Δημήτρης Καμπουράκης: Το επικό σχόλιο για τον Snik στον αέρα του «Ώρα Ελλάδος»

 Μάρα Μεϊμαρίδη: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν βρίσκεται φέτος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Keywords
Τυχαία Θέματα