Ανθή Σαλαγκούδη για κρυοσυντήρηση ωαρίων: «Ποτέ δεν ήταν προτεραιότητά μου να γίνω μανούλα»

Η Ανθή Σαλαγκούδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά – Δες» και μίλησε στη Ζωή Κρονάκη για την απόφασή της να προβεί σε κρυοσυντήρηση ωαρίων. Η γνωστή δημοσιογράφος εξήγησε τους λόγους που θέλησε να μπει σε αυτή τη διαδικασία ενώ εξομολογήθηκε πως η μητέρα της ήταν εκείνη που την ώθησε στο κάνει αυτή την επιλογή.

Αρχικά, η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως έκανε αυτό το βήμα για να νιώθει ασφάλεια για το μέλλον: «Ήταν κάτι που το έκανα για να νιώθω πιο ασφαλής

για το μέλλον. Επειδή δεν μου έχει γεννηθεί ακόμα η επιθυμία να γίνω μανούλα ή αν θέλεις δεν έχουν υπάρξει ακόμα οι κατάλληλες συνθήκες στη ζωή μου, σκέφτηκα ότι είναι μια αναπαραγωγική επιλογή και μια επιλογή που σου δίνει η επιστήμη, ώστε να διατηρήσεις τα ωάριά σου υγιή, αν θελήσεις να κάνεις παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία».

Η Ανθή Σαλαγκούδη εξήγησε στη συνέχεια τους λόγους που την έκαναν να πάρει αυτή την απόφαση: «Ποτέ δεν ήταν προτεραιότητά μου να γίνω μανούλα. Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό… Μετά, σιγά – σιγά άρχισε να μου το αναφέρει η μαμά μου. Η μητέρα μου δηλαδή ήταν εκείνη που με έβαλε πιο έντονα σε αυτή τη διαδικασία και σε αυτόν τον προβληματισμό. Κάποια στιγμή το έκανε μία πολύ καλή φίλη μου στη Θεσσαλονίκη και επειδή το έζησα μαζί της και ήξερα την εμπειρία, οπότε τότε αποφάσισα να το κάνω».

Και κατέληξε αναφέροντας γιατί δεν μπήκε στη διαδικασία αμέσως μετά το Survivor: «Στο Survivor μου κόπηκε εντελώς η περίοδος και μετά, μόλις βγήκα από το παιχνίδι, έκανε λίγο καιρό να ομαλοποιηθεί και να σταθεροποιηθεί ο κύκλος μου. Γι’ αυτό δεν το έκανα αμέσως μετά το Survivor».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το ηχηρό δημόσιο μήνυμα – «Καμία χαρτορίχτρα, καμία καφετζού δεν θα βοηθήσουν να χειραγωγήσετε ανθρώπους»

 Ζήνα Κουτσελίνη: Παρούσα στο τρισάγιο στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ

 Ζέτα Δούκα: Το παραμυθένιο πάρτι για τα έκτα γενέθλια της κόρης της

Keywords
Τυχαία Θέματα