Αχιλλέας Μπέος: «Αν θεωρείτε τη λέξη πού…δες προσβλητική, την παίρνω πίσω»

Ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του μετά την προσωπική του νίκη στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, κάνοντας ένα ομοφοβικό σχόλιο.

«Οι δημοσιογράφοι κάθονται και ασχολούνται με τον Κασσελάκη, ο οποίος είπε ότι “εγώ επειδή δεν ξέρω πώς να συμπεριφερθώ στα κορίτσια, θα ήθελα να υιοθετήσω δύο αγόρια”. Δηλαδή τι θες

να πεις ρε συ με τα κανάλια που σε προβάλουνε; Ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε πού…δες; Για να μην τρελαθώ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος, προκαλόντας ποικίλες αντιδράσεις.

Μετά από τις δηλώσεις του αυτές και τον σάλο που προκλήθηκε, ο ίδιος φιλοξενήθηκε στοην εκπομπή «Το Πρω1νό» μέσω Skype, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα από την πλευρά του.

Όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος στον Γιώργο Λιάγκα

 «Μετά τις δηλώσεις που έκανα on camera, έκανα και δήλωση στο facebook. Οι κακοπροαίρετοι το διαστρέβλωσαν και το παρεξήγησαν. Ήμουν ξεκάθαρος και θα το πω άλλη μία φορά. Ομοφοβικός δεν ήμουν ποτέ και δεν πρόκειται να γίνω. Δεύτερον, σε αυτόν τον χώρο που ήμουν επαγγελματικά, με χορογράφους και καλλιτέχνες, και παρέα έκανα και βγαίναμε έξω και κανένα πρόβλημα.

Η προσωπική ζωή του κάθε ανθρώπου δεν με αφορά και είναι δικαίωμά τους. Είναι άλλο αυτό κι άλλο εσείς που κάνετε τις εκπομπές και ιδιαίτερα τα πρωινάδικα, να προσπαθείτε να χειραγωγήσετε και να οδηγήσετε μία διαφορετική άποψη στον κόσμο για να κρίνει αν θα ψηφίσει τον Μπέο ή τον Κασσελάκη. Δικαίωμά σας είναι.

Αν η δικαιοσύνη παρέμβει στις δηλώσεις μου, θα πρέπει να παρέμβει μετά και στις δηλώσεις του κυρίου Κασσελάκη. Θα το ξαναπώ πάλι: αυτό το νούμερο που λέγεται Κασσελάκης που ήρθε από την Αμερική στην Ελλάδα και τον ψάχνουν στην Ιαπωνία για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, μας ήρθε στην Ελλάδα και θα πρέπει να πάρουμε όλοι δίπλα μας έναν ράφτη συνοδό;.

Η λέξη αυτή αφορά τον Κασσελάκη. Η διατύπωση η δικιά μου αφορούσε τον Κασσελάκη και τις δηλώσεις του. Εάν η λέξη π@@@ηδες τη θεωρείτε προσβλητική, το παίρνω πίσω… Αφορούσε τον Κασσελάκη και τον τρόπο τον οποίο πέρασε έξω ένα μήνυμα», είπε χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος.

Διαβάστε ακόμα:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποζάρει με τον γιο της, Βλάσση – «Μπορούν να συγκριθούν αυτές οι πρωινές αγκαλιές;»

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Η σχέση μας με την Ανθή Βούλγαρη έχει δοκιμαστεί»

Στέφανος Κασσελάκης: Η απάντηση στις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου -«Η δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της»

Keywords
Τυχαία Θέματα