Λάουρα Νάργες: Η συγκινητική ανάρτηση για τα εννέα χρόνια από τον θάνατο του μπαμπά της

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για τη Λάουρα Νάργες, καθώς σαν σήμερα πριν από εννέα χρόνια «έφυγε» από τη ζωή ο πολυαγαπημένος πατέρας της. Η ραδιοφωνική παραγωγός του είχε πολύ μεγάλη αδυναμία και ο θάνατός του τη βύθισε στο πένθος.

Η Λάουρα Νάργες είναι πολύ συγκινημένη σήμερα και μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς φίλους της ότι σαν σήμερα ο μπαμπάς της ξεκίνησε το ταξίδι για τη γειτονιά των αγγέλων. Η ίδια, μάλιστα, γνωστοποίησε πως ο γιος

της με τον Χρήστο Σαντικάι μοιάζει πολύ στον μπαμπά της.

«Εννέα χρόνια. 19.10.2013. Πόσο μα πόσο σου μοιάζει ο Αλέξανδρος! Ίδιοι», σημείωσε χαρακτηριστικά η Λάουρα Νάργες στην ανάρτησή της.

Σε παλιότερη συνέντευξή της στο People, η Λάουρα Νάργες είχε εξομολογηθεί για τον θάνατο του μπαμπά της: «Ήξερε πόσο τον αγαπούσα, ήμασταν πολύ κοντά. Ξέρω ότι τον πλήγωσε η απόφασή μου να ζήσω στην Ελλάδα, ότι δεν ήμασταν κοντά πια, του στοίχισε. Προτιμούσε να είμαι εκεί, μαζί του. Στενοχωριόταν γιατί υπήρχε κρίση εδώ, ενώ στη Γερμανία η κατάσταση είναι διαφορετική. Δεν υπήρχε κάτι που δεν του είπα διότι του έλεγα και του έδειχνα όλα όσα αισθανόμουν.

Πρόλαβα τουλάχιστον να τον αποχαιρετήσω, κι αυτό είναι σημαντικό για μένα. Δεν θα ξεχάσω πως, λίγο μετά την πρεμιέρα με το Πρω1νό, χτύπησε το τηλέφωνό μου και μου είπαν ότι ο μπαμπάς μου μπήκε στο νοσοκομείο. Πρόλαβα να πάω, να τον δω, να του μιλήσω, να του πιάσω το χέρι… Έφυγε τελικά στα χέρια μας. Το θεωρώ σημαντικό από τη στιγμή που φτάσαμε σε αυτό το σημείο».

Διαβάστε ακόμα:

 Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Έτσι πήρε τον ρόλο στο «Μαύρο Ρόδο» – Η εμπειρία στο μοναστήρι και οι εξελίξεις στη σειρά

 Ηλίας Βρεττός: «Θα ήθελα πάρα πολύ να γίνουμε γονείς, γι’ αυτό παντρεύονται δυο άνθρωποι»

 Ελένη Μενεγάκη σε Φωτεινή Παπαθεοδώρου: «Δεν πιστεύω να φοβάσαι εμένα;»

Keywords
Τυχαία Θέματα