Μια σειρά μακιγιάζ που μπορείτε να φορέσετε ακόμα και στο γυμναστήριο

Ξέρω ότι μέσα στους στόχους της νέας χρονιάς είναι να ξεκινήσετε γυμναστήριο. Γιατί ωραίο το νέο χρώμα στα μαλλιά και τα nail trends που σίγουρα θα ακολουθήσετε αλλά έχουμε κι ένα καλοκαίρι μπροστά. Φυσικά πρέπει να εφοδιαστείτε με το σωστό outfit και τα κατάλληλα αθλητικά παπούτσια. Μην ξεχάσετε το scrunchie για τα μαλλιά γιατί πάνω απ’ όλα είναι τα trends αλλά και το σωστό μακιγιάζ. Ναι, καλά διαβάσατε. Τώρα μπορείτε να έχετε ένα άψογο μακιγιάζ και στο γυμναστήριο. Και όχι κάποιο τυχαίο αλλά με την υπογραφή του γνωστού brand αθλητικών Puma!

Αυτή λοιπόν είναι η είδηση της εβδoμάδας: Η Puma συνεργάζεται με την Maybelline New York και λανσάρουν οι δυο τους μια make up collection που μπορείτε να φορέσετε εντός και εκτός γυμναστηρίου. Αποτελείται από 5 προϊόντα τα οποία έχουν στη συσκευασία το γνωστό, αγαπημένο λογότυπο.

Η Maybelline έβαλε και πάλι όλη την τεχνογνωσία δημιουργώντας: Πέντε αποχρώσεις κραγιόν από απαλό ροζ μέχρι έντονο πορτοκαλί. Τέσσερις αποχρώσεις Matte+Metallic Eye Duo Sticks, διπλές σκιές δηλαδή με μεταλλική υφή από τη μία πλευρά της συσκευασίας και ματ από την άλλη σε γήινες αλλά και ασημί ή μπρονζέ αποχρώσεις. Ένα highlighter και μάλιστα σε απόχρωση pink-champagne, γιατί ακόμα και στο γυμναστήριο πρέπει να είστε λαμπερές και φρέσκιες. Και φυσικά μία μάσκαρα γιατί αν δεν είναι το βλέμμα τονισμένο σωστά δεν πάτε πουθενά. Και τέλος ένα stick σε κρεμώδη μορφή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως blush αλλά και ως highlighter, σε berry απόχρωση.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Puma συνεργάζεται με beauty brand αφού πριν από μερικές σεζόν είχε δημιουργήσει σειρά μακιγιάζ και με την MAC. Αυτό σημαίνει ότι πράγματι πιστεύει ότι η θηλυκότητα υπάρχει παντού ακόμα και όταν ιδρώνετε στον διάδρομο ή στην προσπάθεια να ολοκληρώσετε το σετ των κοιλιακών.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι σίγουρη ότι πρέπει να έχετε full make up στο γυμναστήριο τύπου Kardashian. Αλλά πάλι αν αμέσως μετά έχετε κανονίσει έξοδο τουλάχιστον το μακιγιάζ που θα βγάλετε από το νεσεσέρ σας θα ταιριάζει με την ατμόσφαιρα. Και κάτι ακόμη: Θα βγάλετε τέλειες selfie!

Διαβάστε ακόμη:

Τα λευκά βερνίκια νυχιών που πρέπει να δοκιμάσετε πριν φύγει ο Χειμώνας

Η Jessica Biel αποκαλύπτει τους λόγους που η επιδερμίδα της είναι το ίδιο τέλεια τα τελευταία 10 χρόνια

Keywords
Τυχαία Θέματα