Μια νέα vegan σειρά περιποίησης μαλλιών είναι εδώ για να καλύψει τις ανάγκες σας με τον πιο φυσικό τρόπο!

Οι περισσότερες από εσάς ενδεχομένως έχετε την αίσθηση ότι τα φυσικά προϊόντα μαλλιών δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Επιλέγεται φόρμουλες με φυσική σύνθεση αφού ακολουθείτε τη vegan φιλοσοφία σε όλα αλλά για κάποιο λόγο δεν μένετε ικανοποιημένες από τα αποτελέσματα.

Σήμερα λοιπόν σας έχουμε πολύ καλά νέα αφού η Redken μετά από τρία χρόνια έρευνας και ανάπτυξης,  δημιούργησε μια σειρά από επαναστατικές συνθέσεις,που παράγονται με υψηλής απόδοσης, φυσικής

προέλευσης συστατικά, προσφέροντας επαγγελματικά αποτελέσματα χωρίς προηγούμενο. Η Redken θεωρεί ότι ένα συστατικό είναι φυσικής προέλευσης αν είναι αμετάβλητο από τη φυσική του κατάσταση ή υποβλήθηκε σε επεξεργασία και εξακολουθεί να διατηρεί περισσότερο από το 50% της μοριακής δομής του σε σχέση με την αρχική!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Redken (@redken) στις 8 Ιούλ, 2019 στις 11:59 πμ PDT

Η σειρά ονομάζεται Nature + Science. Πρόκειται για μία ασυμβίβαστη φυσική εναλλακτική λύση και αποτελείται από τις τρεις διαφορετικές κατηγορίες που καλύπτουν τις ανάγκες όλων σας  All Soft, Extreme και Color Extend. Όλες οι συνθέσεις των Redken Nature + Science είναι 100% vegan που σημαίνει πως δεν περιέχουν συστατικά ή υποπροϊόντα ζωικής προέλευσης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Redken (@redken) στις 13 Ιούλ, 2019 στις 8:59 πμ PDT

Τα σαμπουάν παρασκευάζονται με 83% συστατικά φυσικής προέλευσης ενώ τα conditioner με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης. Το άρωμα από εσπεριδοειδή είναι 100% φυσικής προέλευσης και παρασκευάζεται με μείγμα αιθέριων ελαίων, όπως γλυκό πορτοκάλι, καφίρ λάιμ, περγαμόντο και λεμόνι. Εκτός από όλα αυτά, η συσκευασία μας είναι φτιαγμένη από ανακυκλωμένο πλαστικό!

Κάθε σειρά περιποίησης μαλλιών Nature + Science είναι εμπλουτισμένη με ένα εμβληματικό συστατικό φυσικής προέλευσης.

Η σειρά All Soft, περιέχει χυμό από το δέντρο σημύδα, η οποία ενυδατώνει, επαναφέρει την υγρασία και περιποιείται εντατικά τα μαλλιά χαρίζοντας λάμψη και υγιή όψη.

Η σειρά Extreme περιέχει στη σύνθεση της πρωτεΐνη Λουπινών η οποία ενδυναμώνει και ενισχύει τα μαλλιά. Ταυτόχρονα βοηθά στην αποφυγή του σπασίματος και της ψαλίδας.

Η σειρά Color Extend περιέχει τζίνσενγκ και περιποιείται απαλά την τρίχα, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Είναι κατάλληλη για βαμμένα μαλλιά. Διατηρεί και ενισχύει τη ζωντάνια του χρώματος  χαρίζοντας έξτρα λάμψη.

Διαβάστε ακόμη:

Glitter summer nails: Γιατί οι λάμψεις δείχνουν ωραιότερες κάτω από τον ήλιο!

Το προϊόν καθαρισμού που θα σας λύσει τα χέρια!

Keywords
Τυχαία Θέματα