Μία μαμά δείχνει σε βίντεο πώς να βάφεσαι κάθε μέρα, ακόμα και αν είσαι αρχάρια!

Έπεσαν όλα μαζί. Και μαμά και γρήγορο μακιγιάζ και φρέσκο αλλά και για όσες δεν ”το έχουν”. Αν έστω ένα από αυτά σε χαρακτηρίζει ή και όλα μαζί, μην απογοητεύεσαι, υπάρχουν πολλές αντίστοιχες περιπτώσεις εκεί έξω που όχι μόνο λειτουργούν σαν παράδειγμα αλλά σε γεμίζουν και με έξτρα έμπνευση.

Κάτι αντίστοιχο επιχείρησε να κάνει και μία διάσημη YouTuber, που παρότι η ημέρα της είναι γεμάτη από δουλειά αλλά και δύο μικρά παιδιά, βρίσκει το χρόνο και μας δείχνει το τέλειο μακιγιάζ για κάθε μέρα που είναι ιδανικό ακόμα και για τις πολύ αρχάριες.

Αν μπορούμε να προσθέσουμε

κι εμείς κάποιες συμβουλές, αυτές θα ήταν:

Μην ξεχνάς να βάφεσαι πάντα μπροστά από φυσικό φως για να αποφύγεις διχρωμίες που θα ρίξουν στο κενό οποιαδήποτε προσπάθεια έχει καταβάλει.Επένδυσε σε ζωηρές αποχρώσεις όπως ροδακινί κραγιόν ή ένα ροζ ρουζ, προκειμένου να δώσεις έξτρα υγεία στην επιδερμίδα σου.Προτιμότερο είναι να βάλεις δύο προϊόντα σωστά ακόμα κι αν σπαταλήσεις όλο το διαθέσιμο χρόνο σου παρά να βάλεις 10 προϊόντα το ένα πάνω στο άλλο και το αποτέλεσμα να δείχνει πρόχειρο αλλά και καθόλου κολακευτικό.Οπότε, αν είναι να διαλέξουμε δύο προϊόντα μόνο, αυτά θα ήταν η μάσκαρα, για έξτρα ένταση στα μάτια, και ένα ρουζ, που δείχνει ότι μόλις ξυπνήσαμε από έναν πολύ απολαυστικό ύπνο. Μπορεί να σκέφτεσαι το κραγιόν είναι απαραίτητο αλλά με ένα lip balm γίνεται εύκολα η δουλειά σου.

Δες το βίντεο παρακάτω και πάρε έξτρα ιδέες:

Ρίξε μία ματιά:

Πώς θα αντιγράψεις ένα από τα πιο διάσημα μακιγιάζ της Kylie Jenner -ΒΙΝΤΕΟ!

Πώς το bronzer μπορεί να σε βοηθήσει να μεγαλώσεις τα χείλη σου -BINTEO!

Keywords
Τυχαία Θέματα