Μια από τις πιο γνωστές influencers είναι έγκυος και μας δείχνει το στιλ της εγκυμοσύνης της

Πριν από λίγες εβδομάδες η γνωστή influencer Tezza αποκάλυψε πως είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της μωράκι. Από τότε μέχρι κα σήμερα η ίδια έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες της με φουκσωμένη κοιλίτσα και μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram μας δείχνει το υπέροχο στιλ της.

#1. Το πράσινο φαίνεται να είναι ένα από τα αγαπημένα της χρώματα για αυτό το καλοκαίρι. Η όμορφη fashionista ταιριάζει το office

παντελόνι της με πλεκτό πράσινο top και δείχνει υπέροχη.

Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου biker shorts ακόμα και στην εγκυμοσύνη σου; Η Tezza συνδυάζει το δικό της με κροπ τοπ και κίτρινο καρό blazer και κερδίζει τις εντυπώσεις.

Η Tezza ποζάρει στην παραλία φορώντας ένα μάξι πλεκτό φόρεμα και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για μια άκρως εντυπωσιακή καλοκαιρινή εμφάνιση. Άλλωστε τα πλεκτά ρούχα έχουν κάνει δυναμικό comeback και θα φορεθούν πολύ και το φθινόπωρο.

Η Tezza προτιμάει τα ψηλόμεσα τζιν και τα συνδυάζει με crop top που αναδεικνύουν την κοιλίτσα της. Η ίδια ολοκληρώνει το casual αυτό look της με μια oversized ζακέτα και sneakers.

H όμορφη fashionista μας δείχνει μια ακόμα υπέροχη πλευρά της ποζάροντας δίπλα στον αγαπημένο της και φορώντας ένα ριγέ σορτς και ασορτί τοπ σε στενή γραμμή. Φέτος αγαπάμε τα ρούχα που φοριούνται ως σετ και τα επιλέγουμε τακτικά στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις.

Όταν είναι στο σπίτι της η γνωστή influencer προτιμάει να φοράει τα τζιν της ανοιχτά και συνδυασμένα με κοντά τοπ.

Κάπως έτσι δημοσίευσε και την πρώτη της φωτογραφία ως εγκυμονούσα αποκαλύπτοντας στους followers της ότι σύντομα θα γίνει μανούλα.

Διαβάστε ακόμα: 7 κανόνες styling από την Bella Hadid που αξίζει να αντιγράψεις αυτό το Καλοκαίρι

Mango-Zara-H&M: Τα μαγιό που θα θέλεις να προσθέσεις στη βαλίτσα των διακοπών σου

Οδηγός αγοράς: Τα πιο ωραία τζιν σορτς που θα θέλεις να αποκτήσεις φέτος

Keywords
Τυχαία Θέματα