Μη σου τύχει: Η Hilary Duff βγήκε με πράσινα μαλλιά… από λάθος conditioner!

Μπορεί στο παρελθόν να έχει δοκιμάσει, μεταξύ άλλων, και μια mermaid green απόχρωση στα μαλλιά της, όμως αυτή τη φορά σίγουρα δεν ήταν αυτή η πρόθεσή της: ο λόγος για τη Hilary Duff που μπήκε στο μπάνιο της ξανθιά αλλά βγήκε με πράσινο hair color κατά λάθος, όπως εξήγησε σε story της στο Instagram.

Προκειμένου

να φρεσκάρει το ψυχρό ξανθό των μαλλιών της και να διώξει τους παράταιρους τόνους, αποφάσισε να κάνει το ανάλογο treatment στο σπίτι – πολύ χρήσιμη κίνηση για όλες όσες βάφουμε τα μαλλιά μας ξανθά, που κρατάει το χρώμα ζωηρό, καθαρό και φωτεινό μέχρι το επόμενο ραντεβού μας με τον colorist.

“Έκανα, λοιπόν, ένα μπάνιο και άπλωσα conditioner στα μαλλιά μου νομίζοντας πως έχω πάρει εκείνο που διώχνει την κιτρινίλα – το μωβ conditioner“, είπε στο σχετικό story. “Όπως φάνηκε, ήταν το λάθος προϊόν, αυτό που χρησιμοποιούσα όταν τα μαλλιά μου ήταν πράσινα. Και τώρα, έκανα πάλι πράσινα τα μαλλιά μου. Κατά λάθος”, εξήγησε για το αποτέλεσμα που είδαν οι 17.8 εκατομμύρια followers της.

“Εντάξει, το χρώμα δεν ήταν τέλειο. Ας είμαστε ειλικρινείς. Κολυμπάω κάθε μέρα με τα παιδιά μου. Αλλά τώρα έγινε πολύ πράσινο. Άφησα αυτή τη μάσκα μαλλιών για 7 λεπτά και… έγιναν πράσινα”, είπε η Duff.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki Lee | Hairstylist (@nikkilee901)

Μαντεύουμε την κίνηση που έχει ήδη κάνει: ξανά ραντεβού με την αγαπημένη της hair stylist, Nikki Lee – η Nikki επιμελήθηκε την αλλαγή της Hilary Duff από το mermaid green στο ξανθό αλλά και την πρόσφατη εντυπωσιακή αλλαγή της Selena Gomez σε ξανθιά- για να διορθώσει το λάθος και να επαναφέρει στα μαλλιά της το ψυχρό ξανθό χρώμα που η τραγουδίστρια είχε λατρέψει.

Photo by Craig Barritt/Getty Images for Fast Company

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Η facialist της Victoria Beckham μάς προτείνει το ιδανικό βραδινό skincare

5+1 τρόποι για να ξεκινήσεις δυναμικά τη μέρα σου

DIY: Απολαυστική μάσκα ενυδάτωσης με κακάο

Keywords
Τυχαία Θέματα