Μετά την απόρριψη στο GNTM αποφάσισε να εγκαταλείψει το μόντελινγκ! Η σκληρή κριτική του Άγγελου Μπράτη

Στο σημερινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model τα σαράντα κορίτσια κλήθηκαν να περπατήσουν μπροστά σε κόσμο για το λαμπερό fashion show του Βασίλη Ζούλια, που έχει στηθεί ειδικά για αυτές.

Οι διαγωνιζόμενες έπρεπε να φανούν επαγγελματίες φορώντας περίτεχνα headpieces, ογκώδη και βαριά κοσμήματα, ψηλά τακούνια, μήκη και υφάσματα, που δεν έχουν συνηθίσει στην καθημερινότητά τους και παράλληλα κρίθηκαν για το περπάτημα στην πασαρέλα.

Από τη δοκιμασία του catwalk δεν έλειψαν τα απρόοπτα περιστατικά, αφού μια διαγωνιζόμενη έχασε το δεξί της παπούτσι, ενώ μια άλλη στραβοπάτησε.

Στην συνέχεια η Βίκυ Καγιά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Δημήτρης Σκουλός και ο Άγγελος Μπράτης πήραν τις θέσεις τους, ώστε να ανακοινωσουν στις κοπέλες τα αποτελέσματα.

«Έχω απεναντί μου τους κριτές και νιώθω λίγο τα πόδια μου να κόβονται, γιατί όλοι ήταν πάρα πολύ αυστηροί και ήταν πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό», δήλωσε η Άννα.

Ο Άγγελος Μπράτης ήταν ιδιαίτερα αυστηρός αφού απευθυνόμενος στην διαγωνιζόμενη είπε: «Άννα γράφεις πολύ ωραία στον φακό, αν και μικροκαμωμένη. Έχεις ένα ωραίο πρόσωπο αλλά χθες δημιούργησες ένα μεγάλο πρόβλημα στα backstages. Όταν συμβαίνει μια επίδειξη μόδας ο κόσμος που βρίσκεται πίσω στα backstages, είναι εκεί για να δουλέψει. Η δουλειά σου είναι να αναδείξεις τα ρούχα. Δεν είναι να τσακώνεσαι και να ενοχλείς την διαδικασία. Δεν σου άρεσε το ρούχο σου, γκρίνιαζες. Δεν είσαι εκεί για να διαλέξεις το ρούχο. Κάποιοι άλλοι είναι επαγγελματίες και ξέρουν καλύτερα από εσένα τι ρούχο πρέπει να φορέσεις».

Αφού τελείωσε τον σχολιασμό του ο κριτής, έδειξαν το απόσπασμα με το λάθος της Άννας, η οποία είπε: «Μου βγαίνει το παπούτσι συγνώμη. Μου είναι λίγο μεγάλο».

Και τότε ο Δημήτρης Σκουλός έσπευσε να την συμβουλέψει: «Σκέψου ένα μοντέλο να πάει να κάνει μια επίδειξη ενός σχεδιαστή και να βάλει ένα ρούχο στην πρόβα καλή ώρα, και να πει δεν μου αρέσει αυτό».

Δυστυχώς η συμπεριφορά της Άννας της στοίχισε την παρουσία της στον διαγωνισμό.

«Είναι εντελώς αντιεπαγγελματικό αυτό που έκανες. Λυπάμαι πολύ, αλλά αυτός είναι ο λόγος που είσαι εκτός παιχνιδιού», σχολίασε ο Άγγελος Μπράτης.

Εντούτοις, φαίνεται πως το νεαρό κορίτσι δεν κατάλαβε το λάθος της, ενώ ανακοίνωσε ότι αποφάσισε πως δεν θα συνεχίσει το modeling.

«Οι κριτές μου είπαν ότι η στάση μου ήταν αρκετά αντιεπαγγελματική. Θα ήθελα να τους πω ότι είναι πάρα πολύ άδικοι και δεν έχω μετανιώσει για κάτι. Ίσα ίσα κατάλαβα πως λειτουργεί αυτός ο χώρος και χαίρομαι πάρα πολύ γιατί δεν θα τον επιλέξω», είπε χαρακτηριστικά η Άννα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Greece’s Next Top Model:

Δείτε ακόμη: Η απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τα όσα αποκάλυψε στο Πρω1νό!

Keywords
Τυχαία Θέματα