Μεσσήνη: Συγκλονίζει η 49χρονη που δέχτηκε επίθεση με οξύ από τον πρώην σύζυγό της -«Πάλεψα μαζί του για 8 με 10 λεπτά»

Η 49χρονη γυναίκα που δέχτηκε στις αρχές του Αυγούστου επίθεση με οξύ από τον πρώην σύζυγό της, βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι (5/9) μαζί με τον δικηγόρο της, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο στο πλατό της εκπομπής «T-live» και “έσπασε” τη σιωπή της.

Η κυρία Χριστίνα, μητέρα 6 παιδιών, που κινδύνευσε να χάσει το μάτι της, δήλωσε -μεταξύ άλλων- πως δεν γνώριζε ότι άνδρας κάτω από την κουκούλα που της επιτέθηκε ήταν ο πρώην σύζυγός της και περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όλα όσα έζησε.

«Καθώς πήγαινα στην δουλειά μου, μέσα στο σκοτάδι, πετάχτηκε ένας άνθρωπος από το πουθενά

και μου επιτέθηκε. Απ’ότι κατάλαβα κάτι είχε στα χέρια του, σαν πανί το οποίο ήταν ποτισμένο με κάποιο υγρό και προσπάθησε να μου κλείσει το στόμα, δεν τον άφησα να τα καταφέρει, πάλεψα μαζί του για 8 με 10 λεπτά.

Είχα το κινητό μου στα χέρια και στη συνέχεια κάλεσα τον εργοδότη μου, με άκουγε ότι φώναζα, απλά δεν ήξερε που είμαι και τι γίνεται. Προφανώς θύμωσε με την κλήση αυτή και την ώρα που με τράβηξε από τα μαλλιά που πέταξε στο πρόσωπο υγρό οξύ το οποίο είχε σε ένα δοχείο.

Πόνεσα τόσο πολύ, καιγόμουν, ήταν σαν να μου είχαν βάλει φωτιά, είχα τρομερούς πόνους», περιέγραψε στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Διαβάστε ακόμα:

Λάκης Γαβαλάς: Στα δικαστήρια κατά πρώην εργαζομένης του -Όσα δήλωσε on camera

Γέννησε η Adriana Lima: Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου της και το μήνυμά της

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η αποκάλυψη για τον γάμο του με την Ιωάννα Τούνη

Keywords
Τυχαία Θέματα