Δέσποινα Μοιραράκη: Η πρώτη συνέντευξη μετά την απώλεια του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη

Δύσκολες είναι οι στιγμές που βιώνει η Δέσποινα Μοιραράκη, καθώς στις 24 Ιουνίου “έφυγε” από τη ζωή ο σύζυγός της, Γιάννης Κοντούλης, μετά από μια σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η κάμερα της εκπομπής Brekfast@Star συνάντησε την επιχειρηματία στα γυρίσματα του «Cash or Trash», με την ίδια να αποκαλύπτει πως ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής μετά από παρότρυνση του συζύγου της.

«Είναι εδώ για τα νέα επεισόδια, είναι

μεγάλη χαρά και τιμή που με επέλεξε το Star για το Cash or Trash. Είναι κάτι μοναδικό για την ελληνική τηλεόραση γιατί δεν είναι ένα συνηθισμένο format. Έχω μεγάλη δίψα και μεγάλο ενδιαφέρον γιατί τώρα έχω μάθει κι εγώ από τα προηγούμενα επεισόδια για να πάμε ακόμα καλύτερα», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε:  «Το κάνω γιατί το αγαπώ, έχει γίνει δικό μου και δεν θα μπορούσα να συνεχίσω τη ζωή μου αν τώρα δεν το έκανα. Ήταν παρότρυνση μεγάλη του Γιάννη μου να παρουσιάσω το Cash or Trash. Δεν θα το είχα κάνει αν δεν με είχε παροτρύνει τότε και δεν είχε συναινέσει. Και με παρότρυνε κι εγώ πάντα τον άκουγα και τον συμβουλευόμουν».

Διαβάστε επίσης:

All Star Survivor: Πρώην παίκτης ζητάει 10.000 ευρώ για να ταξιδέψει ξανά στον Άγιο Δομίνικο

Στο νοσοκομείο η Σάσα Σταμάτη -Τι συνέβη;

Πώς να βελτιώσεις την ψυχική σου αντοχή

Keywords
Τυχαία Θέματα