Μεσοθεραπεία στο σπίτι από τη La vie en Rose by Dimitra Katsafadou

H επιδερμίδα σας χρειάζεται εκτός από την καθημερινή περιποίηση και ειδική φροντίδα ώστε να παραμένει λαμπερή και με νεανική όψη. Εμείς σας έχουμε την καλύτερη λύση που μπορείτε να εφαρμόσετε μόνες στο σπίτι. Πρόκειται για το brand La Vie en Rose by Dimitra Katsafadou και τις νέες θεραπείες που λειτουργούν ακριβώς όπως κι εκείνες που εφαρμόζει η αισθητικός σας. 

Ξεκινάτε με την La Vie en Rose

Μεσοθεραπεία στο σπίτι με Derma Roller. Το derma roller είναι μία ειδική συσκευή με μικροακίδες. Τα πολλαπλά τσιμπήματα  «τραυματίζουν» ελαφρά το δέρμα, το οποίο στη συνέχεια αντιδρά και επουλώνεται. Παράλληλα αυξάνεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και πολλαπλασιάζονται τα κερατινοκύτταρα. Σύμφωνα με τους ειδικούς το  μυστικό για την εξάλειψη των ατελειών του δέρματος είναι να ανακτήσετε το κολλαγόνο κάτω από το δέρμα το οποίο θα  πετύχετε εύκολα και γρήγορα με το  needling.

Πώς θα χρησιμοποιήσετε το derma roller: Χρησιμοποιείτε τη συσκευή περίπου 10 φορές σε κάθε περιοχή του προσώπου, κάθετα  οριζόντια και διαγώνια χωρίς να ασκείτε πίεση. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείται ερυθρότητα η οποία διαρκεί μια ή δύο ώρες. Καλό είναι να πραγματοποιείτε την εφαρμογή το βράδυ. Μετά την εφαρμογή συνίσταται η χρήση καταπραϋντικής  ή αναπλαστικής κρέμας.

Μία ακόμη θεραπεία που προσφέρει αποτέλεσμα ενέσιμης είναι η La Vie en Rose by Dimitra Katsafadou Platinum with Pearls σε συνδυασμό με το Derma Roller.  Η θεραπεία περιέχει υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους και σφαιρίδια πλατίνας, συστατικά  τα οποία εξαφανίζουν ρυτίδες και λεπτές γραμμές χαρίζοντας στην επιδερμίδα πλούσια ενυδάτωση και ελαστικότητα. Το υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους φτάνει στις κατώτατες στοιβάδες της επιδερμίδας και συγκρατεί τα μόρια νερού του δέρματος. Με αυτό τον τρόπο βοηθά στην καλύτερη σύνδεση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης.

La vie en Rose by Dimitra Katsafadou Mesotherapy Bottox Set: Συνδυασμός προϊόντων που προσφέρει συγκλονιστικό αποτέλεσμα που θα σας αφήσει άφωνες. Πρόκειται για ένα σετ που περιλαμβάνει τα: Mesotherapy Bottox Serum, Mesotherapy Bottox Cream και Derma Roller. Το Mesotherapy Bottox Serum είναι ορός προσώπου με υδρολυμένο κολλαγόνο το οποίο απορροφάται ευκολότερα. Η Mesotherapy Bottox Cream είναι ενυδατική και αναπλαστική κρέμα με σπαθόλαδο, βούτυρο κακάο και βούτυρο καριτέ στη σύνθεση της, συστατικά που ενεργοποιούν και επιταχύνουν την αναγέννηση των κυττάρων ενώ παράλληλα βοηθούν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Για αγορές αλλά και πληροφορίες όσο αφορά τα προϊόντα του La Vie en Rose by Dimitra Katsafadou μπορείτε να επισκεφτείτε το site: www.lavieenrose.com.gr

facebook: La vie en Rose by Dimitra Katsafadou

Instagram: lavieenrose_gr

Διαβάστε ακόμη:

Στα παρασκήνια των shows στη Νέα Υόρκη οι nail artists εμπνεύστηκαν τα trends από το αγαπημένο τους κόκκινο κρασί

Φον ντε τεν: Δείτε εκείνα που πρέπει να χρησιμοποιήσετε αν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα