Χείμαρρος η Γιώτα του Masterchef! «Εγώ φεύγω, δεν με διώχνουν!»

Η Γιώτα Γκίκα από το Βόλο από την αρχή που μας συστήθηκε στο Masterchef, μέχρι και χθες που αποχώρησε από τον μαγειρικό διαγωνισμό, δεν αφήνει κουβέντα να πέσει κάτω.

Η Βολιώτισσα αποκάλυψε στους Κου Κου ότι δήλώσε συμμετοχή στο Masterchef επειδή είπε η Άση ότι τα πράγματα για τους Αιγόκερους αλλάζουν. «Ξύπνησα ένα πρωί και είπα «θέλω να δηλώσω συμμετοχή», ανέφερε η πρώην παίκτρια.

Μιλώντας για στιγμές της μέσα στο παιχνίδι, η Γιώτα αναφέρθηκε στη φράση της ότι δεν

έχει φίλους.

«Αυτή τη στιγμή εγώ δεν έχω φίλους γιατί από μικρή έκανα οικογένεια και δεν είχα χρόνο να ξοδέψω για τους άλλους. Κράτησα την οικογένεια για 18 χρόνια, μέχρι που έφυγε ο άντρας μου από τη ζωή. Από εκεί και πέρα αφοσιώθηκα πάλι στην οικογένεια και τη δουλειά μου. Δεν έχω χρόνο, πέντε φορές τον χρόνο βγαίνω για φαγητό με τον γιο μου. Όχι γιατί δεν θέλω ή φοβάμαι να εμπιστευτώ», είπε η Γιώτα, ενώ αναφορικά με τους συμπαίκτες της, αλλά και το ότι βρέθηκε εκτός διαγωνισμού σχολίασε:

«Με πέντε μέρες που είσαι εκεί να αγκαλιάζεις κάποιον και να πεθαίνεις να τον στηρίξεις; Την άλλη μέρα θα έρθει η σειρά σου. Κακία δεν έχω για κανέναν, νεύρα μπορεί να έχω αυτή τη στιγμή. Το παιδί έπρεπε να περάσει, όμως εγώ δεν έχω χάσει ποτέ στη ζωή μου. Εγώ φεύγω, δεν με διώχνουν»!

Δείτε όλα όσα είπε στη Φωλιά των Κου Κου:

Διαβάστε ακόμα:

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: “Έχω κάνει αποτυχίες και δεν μου αρέσουν. Ούτε οι ρυτίδες μου αρέσουν!”

Δεν πάει το μυαλό σας ποιος Έλληνας τραγουδιστής πήρε πτυχίο αστρολογίας!

Δημήτρης Σαμόλης: Το spoiler του γυναικολόγου των “Άγριων Μελισσών” για τη Θεοδοσία!

Keywords
Τυχαία Θέματα