Μελίνα Νικολαΐδη: Στην Κύθνο με τον σύντροφό της για το Πάσχα -Φωτογραφίες

Η Μελίνα Νικολαΐδη απολαμβάνει την ενήλικη ζωή της και είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποκτώντας όλο και περισσότερους followers.

Η νεαρή κοπέλα, λοιπόν, συχνά μας δείχνει στιγμές από την καθημερινότητά της, είτε βρίσκεται με την οικογένειά της είτε με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, με τον οποίο είναι σε σχέση εδώ και μερικούς μήνες.

Θυμίζουμε ότι ο 34χρονος σύντροφος της Μελίνας Νικολαΐδη διατηρεί γυμναστήριο στα νότια προάστια ενώ είναι και αθλητής βόλεϊ στην ΑΕΚ.

Η

19χρονη και ο σύντροφός της περνούν το πρώτο τους Πάσχα μαζί ως ζευγάρι και αποφάσισαν να ταξιδέψουν ως στην Κύθνο για να απολαύσουν τις διακοπές τους.

Η αποκάλυψη για τον προορισμό που επέλεξαν έγινε από μια φίλη της 19χρονης, η οποία δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία όπου βλέπουμε τα χέρια της παρέας να δένουν μεταξύ τους έξω από ένα κατάστημα που υπάρχει στο Κυκλαδίτικο νησί.

Η Μελίνα Νικολαΐδη αναδημοσίευσε το story στο προφίλ της, στο οποίο έχει επισυναφτεί και ο σύντροφός της, ενώ προχώρησε και σε κάποιες ακόμα σχετικές αναρτήσεις.  Μάλιστα, σε μια από αυτές τη βλέπουμε να ποζάρει και με μαγιό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @melina.nikolaidi

Διαβάστε επίσης:

Κριστιάνα Μπέτα για Νατάσα Θεοδωρίδου: «Τσακωνόμαστε όπως όλες οι µητέρες µε τις κόρες τους»

Ιωάννα Τούνη -Δημήτρης Αλεξάνδρου: Σε αυτό το ελληνικό νησί βρίσκονται μετά το ταξίδι τους στο Κάιρο (Βίντεο)

Όλγα Κιουρτσάκη: Δημοσίευσε βίντεο από τον υπέρηχο της κόρης της -«Αυτό είναι το δικό μου θαύμα»

Keywords
Τυχαία Θέματα