Ιωάννα Τούνη -Δημήτρης Αλεξάνδρου: Σε αυτό το ελληνικό νησί βρίσκονται μετά το ταξίδι τους στο Κάιρο (Βίντεο)

Τις προηγούμενες μέρες, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ταξίδεψαν μέχρι το Κάιρο μαζί με τον γιο τους.

Μάλιστα, αυτό ήταν το πρώτο ταξίδι που έκαναν οι δυο γονείς στο εξωτερικό μετά τη γέννηση του μικρού τους νουνίτο, όπως τους αρέσει να αποκαλούν το μωράκι τους.

Η επιχειρηματίας και ο παρουσιαστής απόλαυσαν το ταξίδι του στην πρωτεύουσα της Αιγύπτου και, μέσα από τους λογαριασμούς στα social media, μοιράστηκαν αρκετά σχετικά στιγμιότυπα με

τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Σήμερα το πρωί (14/4), λίγο πριν η Ιωάννα Τούνη μπει στο αεροπλάνο μαζί με την οικογένεια της για την επιστροφή τους στην Ελλάδα, πραγματοποίησε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και επέτρεψε στους followers της να την ρωτήσουν ό,τι θέλουν για το ταξίδι που πραγματοποίησαν.

Μία από τις ερωτήσεις αφορούσε το κόστος του ταξιδιού, με την Ιωάννα Τούνη να απαντά: «Η λίρα που έχουν στην Αίγυπτο είναι αρκετά υποτιμημένη σε αξία σε σύγκριση με το ευρώ, οπότε είναι ένα οικονομικό ταξίδι. Με λίγη οργάνωση όλοι μπορείτε να το κάνετε. Είναι ένας οικονομικός και πολύ κοντινός προορισμός. Από Αθήνα η πτήση είναι λιγότερο από 2 ώρες».

Μετά το ταξίδι τους στο Κάιρο, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη επέστρεψαν στη Ελλάδα και έφυγαν απευθείας για την Πάρο.

Μάλιστα, μέσα από τα stories της στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη εξέφρασε την ανησυχία της για το αν προλάβουν το πλοίο για το νησί των Κυκλάδων.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Λιανός: Στην Ιταλία με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του -Φωτογραφία

Ελευθερία Ελευθερίου: Η αλλαγή στην εμφάνισή της μετά την αποχώρηση από το «Survivor All Star»

Ντέμης Νικολαΐδης: Η κίνηση στα social media που επιβεβαιώνει ότι εγκρίνει τον σύντροφο της κόρης του, Μελίνας

Keywords
Τυχαία Θέματα