«Με τη μαμά μου μετρούσαμε τα ψιλά για να πάρουμε σουβλάκι»

Ο Δημήτρης Τσίκλης βίωσε πολύ έντονα την οικονομική κρίση στην οικογένειά του. Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Άγριες Μέλισσες» εκμυστηρεύτηκε στη συνέντευξή του στο “Στούντιο 4” ότι μεγάλωσε σε μια οικογένεια που προ κρίσης του τα παρείχε όλα. Ο πατέρας του ήταν κατασκευαστής και μέχρι τότε ζούσαν πολύ άνετα, με κάποια πράγματα πάνω από τον μέσο όρο.

«3 μήνες διακοπές, είχαμε σπίτι στην Κεφαλλονιά που ήταν η γενέτειρα του πατέρα μου, σκάφος, τζιπ.

«Θα ήμουν δευτέρα γυμνασίου. Άλλαξε η καθημερινότητά μας. Μέχρι τότε πηγαίναμε

συνέχεια εκδρομές, για φαγητά μου έπαιρναν δώρα, μου έδιναν λεφτά να πάρω ρούχα ή να πάω κάπου με τους φίλους μου. Και ξαφνικά δεν έχουν να σου δώσουν ούτε για το κυλικείο σχεδόν. Αυτό είναι πάρα πολύ θλιβερό.

Θυμάμαι μια πολύ χαρακτηριστική σκηνή, δεν θα ήθελα να το αναφέρω αυτό, αλλά μετρούσαμε τα ψιλά με τη μαμά μου για να πάρουμε σουβλάκι. Κάποιες μέρες υπήρχαν τέτοια. Ήταν πολύ θλιβερό, αλλά ευχαριστώ πολύ που το έζησα. Δεν θα ήμουν ο άνθρωπος που είμαι σήμερα. Και μας έφερε κοντά αυτή η ιστορία και τους τέσσερις, έχω και έναν αδελφό και είδαμε πως είναι να εκτιμάς κάποια πράγματα. Αν συνέχιζα να ζω έτσι, δεν ξέρω αν θα τα εκτιμούσα με τον ίδιο τρόπο, να δω πως είναι να μάχεσαι και να δουλεύεις για να πάρεις κάτι», εκμυστηρεύτηκε ο Δημήτρης Τσίκλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Δείτε όσα ανέφερε στη συνέντευξή του:

Διαβάστε ακόμα:

Βάνα Μπάρμπα: Η συγκινητική ανάρτησή της για τον θάνατο του Χρήστου Κυριαζή

Η εξομολόγηση της Ιωάννας Μαλέσκου: «Έχω ακούσει τόσα πολλά πράγματα για την εμφάνισή μου»

Βασίλης Πορφυράκης: Η διαφορά ηλικίας με τη Ματίνα Νικολάου και η εξομολόγηση για τη σχέση τους

Keywords
Τυχαία Θέματα