Με αυτό το προϊόν δεν θα χρειαστείς σεσουάρ όλο το καλοκαίρι!

Αν τα μαλλιά σου φριζάρουν με το παραμικρό ίχνος υγρασίας στο νησί. Αν έχεις και… δεν έχεις κύματα όταν τα μαλλιά σου στεγνώσουν μόνα τους. Αν το πιστολάκι είναι το πράγμα που βάζεις πρώτο στη βαλίτσα σου τότε ετοιμάσου να κάνεις ένα μικρό πάρτι μπροστά στον υπολογιστή σου γιατί έχουμε τα πιο υπέροχα νέα EVER!

Το να μην χρειαζόμαστε κάθε μέρα σεσουάρ ήταν πάντα στόχος και κρυφή μας επιθυμία. Είχαμε δοκιμάσει όλα τα λάδια και τις κρέμες ενάντια στο φριζάρισμα που υπάρχουν εκεί έξω μόνο για να καταλήξουμε με φριζαρισμένα,

ατίθασα και πλέον… λαδωμένα από τα προϊόντα μαλλιά. Μέχρι που η Garnier και το Fructis, ;εφτιαξαν μία κρέμα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τον σκοπόπου την χρειαζόμαστε. Καλωσόρισε στην παρέα μας τη Fructis Hydra Aloe Hydra Aloe Air-Dry Cream χωρίς ξέβγαλμα.

Είναι ό, τι πιο ευωδιαστό (σίριουσλι, μυρίζει απίθανα) και ενυδατικό έχεις βάλει στα μαλλιά σου. Είναι το προϊόν που κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται και θα θέλεις να κάνεις χώρο στη βαλίτσα σου για αυτή την –ομολογουμένως μεγάλη- συσκευασία. Είναι ένας συνδυασμός super ενυδατικού gel Aloe Vera και γλυκερίνης φυτικής προέλευσης που κάνει πραγματικά θαύματα και μόνο αν το χρησιμοποιήσεις θα μας καταλάβεις. Βάλε λίγη ποσότητα σε βρεγμένα μαλλιά και ετοιμάσου να ενθουσιαστείς… Αυτό θα πούμε μόνο!

Διάβασε ακόμα:

Έχεις διεσταλμένους πόρους; Την πάτησες…

#BeachHairDontCare Λίγη έμπνευση για την παραλία!

Hey! Αυτές οι κρέμες μυρίζουν παραλία και ενυδατώνουν τέλεια!

Keywords
Τυχαία Θέματα