Μαζί με το αρωματικό κερί που θα ανάψετε το φετινό Χειμώνα κάντε και μια ευχή

Όταν τα πρώτα αρωματικά κεριά ανάψουν στο χώρο σας σημαίνει πως ο χειμώνας είναι κι επίσημα εδώ. Όταν δε, αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε το αγαπημένο σας κερί ever τότε τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. Ναι, τα γιορτινά Diptyque εννοούμε που φέτος είναι ακόμη πιο ξεχωριστά αφού καθένα από αυτά αντιπροσωπεύει και μια ευχή για τη νέα χρονιά. 

Οι φλόγες των

κεριών άλλωστε λένε ότι συμβολίζουν τον ήλιο και την επιστροφή του κάθε μέρα . Για να γιορτάσει τη μετάβαση από τη μια χρονιά στην επόμενη, σαν μια μορφή ανανέωσης, η diptyque σας εύχεται καλοτυχία, προστασία και αρμονία με τις τρεις νέες «γούρικες» δημιουργίες της . Οι οσφρητικές συνθέσεις είναι εμπνευσμένες από φυτά και συστατικά, γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες . Όσο για το κόκκινο, το πράσινο ή το μπλε χρώμα που έχει δώσει σε κάθε κερί, ένας Λατινοαμερικάνικος θρύλος λέει πως έτσι, κάθε ευχή γίνεται πιο δυνατή . Μια, δύο, τρεις τυχερές ευχές για να τιμήσετε τις γιορτινές μέρες του τέλους της χρονιάς.

Protective Pine για προστασία: Την αυγή του Νέου Έτους, οι Ιάπωνες τοποθετούν δύο μικρά πεύκα- ένα πραγματικό δέντρο της ζωής- στο κατώφλι του σπιτιού τους για να σιγουρευτούν ότι θα παραμείνει ένα ευτυχισμένο και πλούσιο σπιτικό. Αυτά τα κωνοφόρα, που παραμένουν πράσινα ακόμα και στην καρδιά του χειμώνα, είναι εκτός των άλλων, καταφύγια θεοτήτων. Τα πεύκα, οι κέδροι και τα έλατα συνδέονται με τη μακροβιότητα και την αδιατάρακτη ευτυχία. Το κερί Protective Pine της diptyque, συνδυάζει ευωδιές από Σιβηρική ελάτη, ελατοβάλσαμο και κέδρο, με πράσινες νότες από βασιλικό και φασκόμηλο-και τα δύο, βότανα με ευεργετική δράση- για να τυλίγουν με την προστατευτική τους αύρα τους ανθρώπους που θα το ανάψουν.

Lucky Flowers για καλή τύχη:  Τρίβοντας προσεκτικά τα ροδοπέταλα με τα δάχτυλά τους και ακούγοντας το θρόισμα τους, οι μάντεις της αρχαιότητας πρόλεγαν τύχη, έρωτα ή επιτυχία σε εκείνους που τους συμβουλεύονταν. Στη Μέση Ανατολή, έλεγαν πως ο καπνός από τα γαρίφαλα (μοσχοκάρφια) που τοποθετούσαν σε ένα μικρό φούρνο, αρωματίζει και εξαγνίζει ένα σπίτι. Στη Νότια Γαλλία, η οικογένεια και οι φίλοι έραναν με γλυκάνισο τους νεόνυμφους για να τους ευχηθούν ευημερία. Αυτά ήταν τρεις μόνο από τους τρόπους που είχαν για να προσελκύσουν την τύχη. Το ρόδο, τα γαρίφαλα και ο γλυκάνισος είναι και οι βασικές νότες στο κερί μας, το Lucky Flowers, που δίνουν έναν φωτεινό, ελπιδοφόρο τόνο στον αποχαιρετισμό του παλιού χρόνου και στο καλωσόρισμα του καινούργιου.

Blissful Amber για αρμονία: Στην Περσική ποίηση, ο μόσχος (musk) είναι το άρωμα του Παραδείσου και είναι συνώνυμος με την ομορφιά ενός κόσμου που κατοικεί στα όνειρά μας. Όταν αναμειγνύεται με το άμπαρο, οι ξυλώδεις νότες φέρνουν στο νου τον συναρπαστικό κόσμο από τις χίλιες και μια νύχτες. Στην Ευρώπη, τον Μεσαίωνα, οι άνθρωποι εισέπνεαν το άρωμά του για να αναζωογονηθούν. Προσθέτοντας μια ιδέα από γεράνι και λεβάντα, που έχει χαλαρωτικές ιδιότητες, το κερί της diptyque, Blissful Amber, με το αρμονικό του άρωμα, μιλά στο σώμα και την ψυχή. Και τώρα ήρθε η στιγμή να ανταλλάξετε τις καλύτερες ευχές σας. Ανάψτε τα τρία σας κεριά και κάντε μια ευχή-καθένα από αυτά φέρνει ένα μήνυμα ευτυχίας.

Διαβάστε ακόμη:

Ο ορός που περιέχει ένα από τα πολυτιμότερα συστατικά ever είναι το δώρο που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας τα Χριστούγεννα

Τα κραγιόν που δεν θα αφήσουν ίχνος στο φλιτζάνι ή το ποτήρι σας

Keywords
Τυχαία Θέματα