Μαύρο βερνίκι νυχιών: Ήρθε η στιγμή που περιμένατε -Αυτά είναι τα αγαπημένα των nail artists!

Το μαύρο χρώμα στα νύχια είναι κλασικό και το αγαπημένο όλων σας. Αν κάνουμε μια αναδρομή στα 80’s θα θυμηθούμε πως ήταν αδιανόητο μια γυναίκα να βάψει μαύρα τα νύχια της. Εκτός αν ήταν fan του punk κινήματος ή του grunge.

Και ξαφνικά στο τέλος των 90’s τα είδαμε στις πασαρέλες και αναθεωρήσαμε. Ξεχάσαμε όλα όσα πιστεύαμε μέχρι τότε και απλά το λατρέψαμε. Έγινε το νέο κόκκινο. Chic, λαμπερό (αν και μαύρο), κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας, περιστάσεις και looks. 

Σε

όλα τα νεσεσέρ βρέθηκε και συνεχίζει να βρίσκεται ένα μαύρο βερνίκι νυχιών και τα beauty brands δημιούργησαν τα ωραιότερα. Ακόμη και οι γνωστοί μεγάλοι οίκοι έκαναν την έκπληξη αφού οι experts έδωσαν το πράσινο φως στο πιο ανατρεπτικό και σκοτεινό χρώμα ever.

Κι αν το καλοκαίρι το αφήνετε για λίγο στην άκρη για χάρη των έντονων ή παστέλ αποχρώσεων, είμαστε σίγουρες πως περιμένετε να έρθει, έστω και τυπικά το φθινόπωρο για να ζητήσετε από τη μανικιουρίστ να απλώσει και πάλι το αγαπημένο σας μαύρο βερνίκι στα νύχια. 

Μετά την καραντίνα, αρκετές από εσάς περιποιείστε μόνες τα νύχια και εφαρμόζετε με επαγγελματικό τρόπο το χρώμα. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, σήμερα σας έχουμε τις καλύτερες προτάσεις.

Πρόκειται για τα αγαπημένα μαύρα βερνίκια νυχιών των celebrity nail artists. Θα τα δείτε στη συνέχεια. Το μόνο που μένει είναι να αποφασίσετε ποιο θα αποκτήσετε ενόψει της νέας σεζόν.

Εμείς έχουμε μια μόνο συμβουλή: Μην ξεχνάτε ποτέ το base και το top coat.

H Rita Remark επιμένει πως το απόλυτο, μαύρο βερνίκι είναι το Essie Nail Color, Licorise. Πρόκειται για εκείνο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις.

H Jin Choon Choi επιλέγει το CND Vinylux, Black Pool. Ένα βερνίκι που παραμένει αναλλοίωτο για μία εβδομάδα τουλάχιστον.

Η αγαπημένη μας, Betina Goldstein παραμένει πιστή τα τελευταία χρόνια στην απόχρωση Pure Black, Chanel Le Vernis. Υποστηρίζει πως είναι το τέλειο βερνίκι για τον Οκτώβριο, κι εμείς της έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη.

Κι εμείς με τη σειρά μας σας προτείνουμε μερικά ακόμη που έχουμε δοκιμάσει και θεωρούμε πως είναι τέλεια.

Sephora Color Hit, Black Lace

YSL La Laque Couture, Noir Over Noir

OPI Infinity Shine2 Nail Lacquer, Black Onyx

Orly Nail Lacquer, Liquid Vinyl

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Milan Fashion Week SS 2021: Τα ωραιότερα beauty looks!

Τα 10 καλύτερα κονσίλερ σύμφωνα με τους make up experts -Ποιο θα επιλέξετε;

Keywords
Τυχαία Θέματα