Το Καφέ της Χαράς: Δείτε τι νούμερα τηλεθέασης έκανε η πρεμιέρα της σειράς του ΑΝΤ1!

Δεν ησυχάζουν ποτέ οι κάτοικοι στο χωριό Κολοκοτρωνίτσι και αυτό αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά στα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς» που έκανε πρεμιέρα στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 την Παρασκευή 25/9 στις 21:00.

Η επιστροφή του Περίανδρου Πώποτα και των συγχωριανών του στη μικρή οθόνη συγκέντρωσε στην τηλεθέαση 17,9% στο δυναμικό και 19,9% στο γενικό.

Μάλιστα, ο Χάρης Ρώμας σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε εχθές (25/9) στο

Πρω1νό αποκάλυψε για τα παλαιότερα, αλλά και τα νέα πρόσωπα που θα δούμε φέτος στο «Καφέ της Χαράς».

«Είναι οι τέλειοι ηθοποιοί για να κάνω μια από τις επιτυχίες της χρονιάς. Θα το αποδείξουμε με το καινούριο «Καφέ» ότι είμαστε καλύτεροι από πριν.
Στο «Καφέ της Χαράς» μπαίνει ο υπέροχος, φοβερός, λατρεμένος και πανέμορφος Νίκος Ψαρράς, ο οποίος θα είναι αντίπαλός μου. Επανέρχονται πολλοί ρόλοι, η Κερασία Σαμαρά, η Ευτυχία Φαναριώτη, η Ευαγγελία Μουμούρη. Θα είναι ακόμα η Όλγα Σκιαδαρέση, η κόρη του Γεράσιμου και της Μπέσσυς που είναι φοβερό ταλέντο. Επίσης μάλλον θα παίξει και η κόρη του Αϊβάζη και της Κορινθίου που είναι μια κούκλα, γιατί χρειαζόμαστε ένα παιδί 13 χρονών», ανέφερε ο Χάρης Ρώμας, ενώ στο Πρω1νό πρόσθεσαν ακόμα την Τάνια Τρύπη και τον Γιώργο Γαλίτη.

Δείτε ΕΔΩ όλα όσα είπε!

Διαβάστε περισσότερα:

Άγριες Μέλισσες-Big Brother-The Bachelor: Δείτε τι νούμερα τηλεθέασης έκαναν!

Γενέθλια για τον Γιώργο Χρανιώτη: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση και οι ευχές της Γεωργίας Αβασκαντήρα

The Bachelor: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε!

Keywords
Τυχαία Θέματα