Μαύρο κραγιόν: Πρέπει να το σκεφτείτε σοβαρά γιατί θα το δείτε παντού από εδώ και στο εξής

Το μαύρο κραγιόν είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση και δύσκολη θα έλεγε κανείς. Δεν θα διαφωνήσουμε. Το έχουμε συνδέσει με το Halloween τo punk κίνημα περασμένων δεκαετιών αλλά και τις goth περιόδους που κάποιες από εμάς περάσαμε. Φυσικά το φορέσαμε τότε που τα it girls τα ονομάζαμε fashion victims αλλά και την πρώτη φορά που το αγαπημένο μας brand το λάνσαρε.

Στη συνέχεια έμεινε για χρόνια κρυμμένο

σε κάποιο ξεχασμένο νεσεσέρ. Τα nude ήρθαν στη ζωή μας όπως επίσης το κόκκινο κραγιόν μας έβγαλε από τη δύσκολη θέση στις επίσημες εμφανίσεις ενώ τα παστέλ και το burgundy έγιναν οι αγαπημένες μας αποχρώσεις. Οι make up artists δεν μας πρότειναν τα τελευταία χρόνια το μαύρο χρώμα στα χείλη αφού και για εκείνους αποτελούσε παρελθόν.

Τελικά όμως όλα αλλάζουν και κυρίως όλα επιστρέφουν. Τουλάχιστον όσο αφορά το beauty κομμάτι της ζωής μας. Και κάπως έτσι χαζεύοντας τις τάσεις της επόμενης σεζόν είδαμε και πάλι τα μοντέλα στις πασαρέλες με ματ, φυσική επιδερμίδα και κατάμαυρα σχεδόν vinyl χείλη. Και οι αναμνήσεις ξύπνησαν και ψάξαμε να βρούμε έστω και μία φωτογραφία μας από το παρελθόν με μαύρο κραγιόν στα χείλη. Μάταια.

Και οι influencers οι οποίες ήταν μικρές ή και αγέννητες στα 80’s ή και τα early 90’s ενθουσιάστηκαν. Δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι την επόμενη άνοιξη κι άλλωστε το μαύρο είναι ότι πρέπει για το χειμώνα που έρχεται. Το τόλμησαν και το λάτρεψαν. Και τα beauty brands που πάντα είχαν στη γκάμα τους ένα μαύρο κραγιόν τώρα έχουν την τιμητική τους.

Photo: Claudio Lavenia/Getty Images/Ideal Image

Εμείς σας προτείνουμε να το δοκιμάσετε. Στην κατάλληλη περίσταση και με το σωστό συνδυασμό.

Φυσικά και θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το σωστό μαύρο κραγιόν. Ακολουθούν τα ωραιότερα.

Fenty beauty Mattemoiselle Plus Matte Lipstick, F’N Black

Kat Von D Studded Kiss Creme Lipstick, Slayer

Anastasia Beverly Hills Matte Lipstick, Midnight

Sephora #LIPSTORIES Lipstick, Woof

Givenchy Le Rouge Night Noir Lipstick, Night in Light

Urban Decay Vice Lipstick Comfort Matte, Perversion

Make Up for Ever Artist Rouge Lipstick, C604

Κεντρική photo: Arun Nevader/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Οι παλέτες για contouring που θα κάνουν την τεχνική παιχνίδι

To weekend που έρχεται μόνο μια πλεξούδα θα σας σώσει

Keywords
Τυχαία Θέματα