H Paris Jackson αποδεικνύει πως το french manicure δείχνει τέλειο και στα κοντά νύχια

To french manicure. Μια κατηγορία από μόνο του. Το γνωρίσαμε πολύ καλά στα 90’s τότε που οι περισσότερες γυναίκες δεν είχαν να σκεφτούν πολλά όταν είχαν ραντεβού με τη μανικιουρίστ. Το frenc mani ήταν η πρώτη τους επιλογή. “Καθαρό”, κομψό, ταίριαζε και συνεχίζει να ταιριάζει με όλα τα looks και όλες τις περιστάσεις. Δεν υπήρχε νύφη με διαφορετικό nail look, είχε καθιερωθεί.

Και στη συνέχεια για πολλά χρόνια έμεινε στην άκρη. Πάντα υπήρχαν οι γυναίκες που έμειναν πιστές στη συγκεκριμένη επιλογή αλλά στη ζωή μας ήρθαν τα social media

με αποτέλεσμα να μαθαίνουμε όλες τις τάσεις λίγη ώρα μετά τα shows στις εβδομάδες μόδας. Και αρχίσαμε να ακολουθούμε τους celebrtity nail artists, εκείνους που επιμελούνται το μανικιούρ των διασημοτήτων. Οι προτάσεις πολλές και εξεζητημένες. Αλλά και chic, πιο απλές και nude. Τα σχέδια και οι τεχνικές μπήκαν στη ζωή μας όπως επίσης και οι Kardashian. Ένα επίσης μεγάλο κεφάλαιο. Με το contouring, το microblend και τα τεχνητά πολύ μακριά τους νύχια.

Οι εκατομμύρια followers αντέγραφαν κάθε πρόταση τους. Και οι Kardashian αγαπούν τα neon χρώματα στα νύχια αλλά και τα σχέδια. Και οι υπόλοιπες celebrities ακολούθησαν το παράδειγμα τους.

Και κάπως έτσι κύλησε ο καιρός μέχρι το περασμένο καλοκαίρι. Ξαφνικά το french manicure έκανε και πάλι την εμφάνιση του από εκεί που δεν το περιμέναμε. Η Bella Hadid ήταν από τις πρώτες που το υιοθέτησαν και φυσικά η φωτογραφία της στο Instagram έκανε το γύρο του κόσμου. Και ακολούθησε η Beyonce και  η Selena Gomez.

Και τώρα έρχεται η Paris Jackson να αποδείξει όχι μόνο πως το french mani παραμένει μεγάλη τάση αλλά ότι επίσης δείχνει τέλειο στα κοντά νύχια. Ναι δεν είναι απαραίτητο να έχετε πολύ μακριά, τεχνητά νύχια. Μπορείτε ακόμη και στα φυσικά σας να αποκτήσετε ένα κλασικό γαλλικό μανικιού και το look σας να είναι απίθανο.

Photo: Steve Granitz/Getty Images/Ideal Image

Οπότε σήμερα κιόλας ζητάτε από τη μανικιουρίστ σας να το δημιουργήσει.

Κεντρική photo: Steve Granitz/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

To weekend που έρχεται μόνο μια πλεξούδα θα σας σώσει

Castle bob: Δείτε το κούρεμα που υιοθέτησαν τα it girls και έρχεται από τα μακρινά 20’s

Keywords
Τυχαία Θέματα