Μαυρίκιος Μαυρικίου: Το δώρο-έκπληξη στην Ιλάειρα Ζήση για τα γενέθλιά της -«Η οικογένειά μας μεγαλώνει…»

Τα γενέθλιά της είχε χτες (5/7) η Ιλάειρα Ζήση και ο αρραβωνιαστικός της, Μαυρίκιος Μαυρικίου, της είχε ετοιμάσει μια πολύ ξεχωριστή έκπληξη.

Συγκεκριμένα, ο θεατρικός παραγωγός έκανε δώρο στην εκλεκτή της καρδιάς του δυο χαριτωμένα σκυλάκια, τα οποία ονόμασαν… Tik και Tok, κάνοντας έτσι λογοπαίγνιο με το όνομα του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου.

Η Ιλάειρα δημοσίευσε στο Instagram το βίντεο στο οποίο βλέπουμε το δώρο που της έκανε ο αγαπημένος της, γράφοντας πως η οικογένειά

τους μεγαλώνει και ότι θα ήθελε πολύ να αποκτήσουν κι ένα μωράκι.

«Η οικογένεια μας μεγαλώνει με την Tik και τον Tok . Νιώθω ευλογημένη και ευτυχισμένη που είσαι άντρας μου .. δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα καλύτερο από τον θεό . Εύχομαι στα δικά σου γενέθλια να μπορώ και εγώ να σου χαρίσω ένα μέλος της οικογένειας .. λίγο διαφορετικό από αυτό . Θέλω πολύ ένα μωράκι μαζί σου γιατί πιστεύω ότι θα είσαι ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσαν να έχουν τα παιδιά μας . Δεν βλέπω την ώρα να σε παντρευτώ και να περάσω όλη μου τη ζωή μαζί σου . Σ’αγαπώ πολύ .Δίκη σου για πάντα Ιλάειρα» έγραψε η Ιλάειρα Ζήση στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ιλάειρα Ζήση (@ilaeirazs)

Διαβάστε επίσης: 

Γνωστή μουσικοσυνθέτρια δηλώνει: «Απαγορεύω στον Θέμη Αδαμαντίδη να ξαναπεί τραγούδι που του έχω γράψει»

Θωμαή Απέργη: «Εδώ και 12 χρόνια ταλαιπωρούμαι από επιληπτικές κρίσεις, η δική μου μορφή ήταν αρκετά δύσκολη»

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατέβαζε το εσώρουχό του στο διάδρομο του θεάτρου και κοιταζόταν στον καθρέφτη»

Keywords
Τυχαία Θέματα