Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η απάντηση στις δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα για το μενού του αρραβώνα

Στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας αρραβωνιάστηκε το περασμένο Σάββατο (19/2) ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την εκλεκτή της καρδιάς του, Ιλάειρα Ζήση.

Το ερωτευμένο ζευγάρι προετοιμαζόταν εδώ και πολύ καιρό για αυτήν την τόσο ξεχωριστή μέρα της ζωής του, καθώς ήθελε να είναι όλα παραμυθένια.

Δείτε ΕΔΩ το φωτογραφικό άλμπουμ του αρραβώνα τους.

Ανάμεσα στους καλεσμένους του ζευγαριού ήταν και ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος δήλωσε πριν λίγες μέρες πως έμεινε νηστικός στο γλέντι του αρραβώνας, τονίζοντας ότι «δεν τρώω ούτε αρνί

ούτε κοκορέτσι. Στον αρραβώνα του Μαυρίκιου έφαγα μόνο σαλάτες και τυράκια, δεν χόρτασα. Φυσικά και πήρα και την μπομπονιέρα για ενθύμιο, αλλά δεν θα στολίσω το σπίτι μου με αυτή. Θα συμβούλευα τον Μαυρίκιο ότι όλο αυτό πρέπει να κοπάσει. Είναι υπερέκθεση, έχει αρχίσει να γίνεται κάτι αντίστροφο από αυτό που θα ήθελε, οπότε θέλει πολλή προσοχή. Όταν κάτι φτάνει να γίνει ακραίο ή πλάκα, τότε παύει να είναι σοβαρό».

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ωστόσο, μίλησε στις κάμερες και απάντησε στις δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «από ένα μενού με 20 πιάτα… Εγω τον πήρα τηλέφωνο. Του λέω “ρε Σπύρο να σε ρωτήσω κάτι, τι κουβέντα είπες;” Μου λέει “εγώ δεν τρώω αρνιά…” “Ποια αρνιά” του λέω! Φλογέρες, σαλάτες, τυρόπιτες… Ο πεθερός μου φρόντισε για όλους. Και για vegan και για όλους».

Δείτε το σχετικές δηλώσεις του που προβλήθηκαν μέσα από το Happy Day: 

Διαβάστε ακόμα:

Βασίλης Τερλέγκας: «Ο Σάκης Ρουβάς ήταν βαλτός – Τα λεφτά φαίνεται είναι πολλά»

Μαρίνα Σάττι: Αποκάλυψε τον λόγο που έκανε να δει τον πατέρα της 13 χρόνια

Χρήστος Σαντικάι: «Ήταν έξυπνο αυτό που σκέφτηκαν τότε, να φέρουν έναν Αλβανό μικρό να ψέλνει»

Keywords
Τυχαία Θέματα