H Selena Gomez ακολούθησε το παράδειγμα των Rihanna και Lady Gaga και οι θαυμάστριες της τρελάθηκαν από τη χαρά τους

Η Selena Gomez είναι χαριτωμένη, ταλαντούχα και τη συμπαθούμε πολύ. Την ακολουθούμε φυσικά στο Instagram και μαθαίνουμε όλα της τα νέα. Το τελευταίο μάλιστα μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση μιας και ζήλεψε από τις συναδέλφους της Rihanna και Lady Gaga

και αποφάσισε να ασχοληθεί επιχειρηματικά με τον χώρο της ομορφιάς. 

Ναι, σωστά καταλάβατε, η Selena Gomez ετοιμάζεται να λανσάρει σειρά μακιγιάζ. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez) στις 2 Μάι, 2019 στις 10:32 πμ PDT

H Rihanna ήταν η πρώτη που το τόλμησε. Άλλωστε η αγάπη της στα προϊόντα μακιγιάζ είναι γνωστή. Σε κάθε της εμφάνιση φροντίζει να προκαλεί και να δημιουργεί έναν μικρό πανικό σε όλες μας με τα make up looks. Εκείνο βέβαια που κατάφερε με τη σειρά μακιγιάζ Fenty by Rihanna ήταν να λανσάρει φον ντε τεν σε πάρα πολλές αποχρώσεις ώστε να καλύψει τις ανάγκες κάθε γυναίκας όποια κι αν είναι τα χαρακτηριστικά της. Κι αυτή φυσικά ήταν η μεγάλη της επιτυχία.

Από την άλλη η Lady Gaga είναι beauty lover επίσης αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο. Στις αρχές της καριέρας της προσπαθούσε μόνο να εντυπωσιάσει υιοθετώντας ακραία beauy looks τα οποία προκαλούν συζητήσεις για καιρό. Στη συνέχεια στο πλάι της βρέθηκαν πολύ ταλαντούχοι beauty experts οι οποίοι την έκαναν να αλλάξει γνώμη και εικόνα. Και μεταμορφώθηκε. Κάπου εκεί λοιπόν αποφάσισε κι εκείνη να δημιουργήσει μια δική της σειρά μακιγιάζ με προϊόντα που αγαπά να χρησιμοποιεί τόσο η ίδια όσο και η προσωπική της make up artist, Sarah Tanno.

Και τώρα ήρθε η σειρά της Selena Gomez η οποία έχει μια εντελώς διαφορετική οπτική όσο αφορά την ομορφιά. Είναι πιο αθώα, διακριτική και απλή αλλά πάντα με αγάπη στις τάσεις της σεζόν. Λέγεται μάλιστα ότι μαζί με τη σειρά μακιγιάζ θα υπάρχουν και προϊόντα περιποίησης κατάλληλα για νεαρές κοπέλες. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez) στις 26 Ιούλ, 2019 στις 12:00 μμ PDT

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά η ονομασία και η ημερομηνία λανσαρίσματος αλλά αυτά δεν μένουν κρυφά για πολύ. Stay tuned λοιπόν και πολύ άμεσα θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Διαβάστε ακόμη:

Η Kourtney Kardashian το διασκεδάζει δείχνοντας τις ατέλειες της στο Instagram

Τα αξεσουάρ μαλλιών των γνωστών Ελληνίδων που πρέπει να δείτε και να αντιγράψετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα