Mary Katrantzou: Η Ελληνίδα σχεδιάστρια εντυπωσίασε το Λονδίνο με μια ακόμα εκπληκτική κολεξιόν

Κάθε show της Mary Katrantzou είναι μοναδικό, ανεπανάληπτο και γεμάτο χρώματα και έμπνευση. Πριν λίγες μέρες η Ελληνίδα σχεδιάστρια παρουσίασε τη νέα της κολεξιόν για την άνοιξη/καλοκαίρι 2018 στην Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο και το αποτέλεσμα μας ενθουσίασε για μια ακόμα φορά.

Η ταλαντούχα designer κατάφερε να δημιουργήσει μερικά υπέροχα ανοιξιάτικα σύνολα μένοντας πιστή στις τάσεις της μόδας του 2018 αλλά διατηρώντας και την προσωπική της ταυτότητα.

Τι
είδαμε στο show?

Έμπνευση της Mary Katrantzou για αυτό το show ήταν οι αναμνήσεις της από την παιδική της ηλικία τη δεκαετία του 80. Τα παιχνίδια που έπαιζε, τα parties των 80’s, η μουσική, όλα αυτά αποτέλεσαν έμπνευση για τη σχεδιάστρια που δημιούργησε μια συλλογή με υπέροχα κομμάτια. Παιχνίδια lego, balloons και τα χρώματα του ουράνιου τόξου ήταν βασικά σημεία κλειδιά της κολεξιόν.

Οι τάσεις

Η Katrantzou χρησιμοποίησε μια από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν που είναι τα μεταλλιζέ υφάσματα και τα vinyl σε πολλά από τα κομμάτια της ενώ είδαμε πολύ έντονα και την τάση των balloons σε πολλά από τα σύνολα που παρουσίασε. Το athleisure style υπήρχε σε λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα στο πάνω μέρος κάποιων φορεμάτων που έμοιαζαν με αθλητικά μπουστάκια, αλλά και σε φορέματα που έμοιαζαν με athleisure jackets και αδιάβροχα μπουφανάκια. Φλοράλ, καρό και πουά ήταν prints που κυριάρχησαν στην κολεξιόν.

Θυμάσαι που πέρυσι άρχισαν να γίνονται τάση τα κρόσσια σε φούστες και φορέματα; Η λάτιν μόδα, όπως μου αρέσει να την αποκαλώ, ήρθε για να μείνει και επηρρέασε μερικά σύνολα και από την κολεξιόν της Katrantzou.

Προσωπικά ερωτεύτηκα τα μίνι φορέματα που στο πάνω μέρος τους έμοιαζαν με στολή δύτη γιατί συνδυάζουν δύο στιλ που μου αρέσουν πολύ, το girly και το athleisure.

Δείτε όλη την κολεξιόν!

Keywords
Τυχαία Θέματα