19 γλυκά μηνύματα να στείλεις στο άλλο σου μισό, αντί για ένα απλό και συνηθισμένο «Καλημέρα»

Κάθε γυναίκα όπως και κάθε άντρας επιθυμούν να λάβουν την επιβεβαίωση, αλλά και την στοργικότητα του/της συντρόφου τους. Ωστόσο, η αγάπη κι ο έρωτας φαίνονται σε απλά και καθημερινά πράγματα όπως είναι ένα χάδι, ένα λουλούδι ή ένα γλυκό μήνυμα.

Τα μηνύματα λοιπόν θα τα εξετάσουμε σ’ αυτό το άρθρο με σκοπό να σου δώσω κάποιες ιδέες σχετικά με γλυκά μηνύματα που μπορείς να στείλεις στο ταίρι σου και να τον/την εντυπωσιάσουν περισσότερο από ένα απλό και συνηθισμένο «Καλημέρα»:

1. «Ειλικρινά, η πρώτη μου σκέψη μόλις ξύπνησα ήταν πόσο χαρούμενο/η με κάνεις.»2. «Το χαμόγελο σου είναι το καλύτερο
μου!».3. «Ανυπομονώ τόσο πολύ να σε δω.»4. «Κάνεις τα πάντα να φαίνονται καλύτερα».5. «Πρέπει να έχω κάνει κάτι πραγματικά υπέροχο στην προηγούμενη μου ζωή για να αξίζω κάποιον σαν εσένα!».6. «Μια απλή υπενθύμιση: Είσαι υπέροχος/η».7. «Αυτός ο κόσμος είναι πολύ τυχερός που υπάρχεις.»8. «Σ’ αγαπώ».9. «Όποτε είμαι μαζί σου, νιώθω 100% ο εαυτός μου.»10. «Πήγαινε να κατακτήσεις τον κόσμο! Πιστεύω σε εσένα.»11. «Μπορώ να περάσω να σου φέρω καφέ; Είμαι στον δρόμο μου για σχολή/δουλειά, αλλά θα ήθελα πολύ να κάνω μία στάση να σε δω.»12. «Είσαι ο/η πιο γλυκός/γλυκειά. Απλά σκέψου το!».13. «Μου αρέσεις τόσο πολύ που καταντάει γελοίο».14. «Θα έκανα τα πάντα για εσένα.»15. «Να ήμασταν μαζί τώρα…».16. «Είμαι πολύ ευγνώμων που σε γνώρισα.»17. «Είδα ένα όνειρο και σηκώθηκα με χαμόγελο επειδή ήσουν κι εσύ σ’ αυτό.»18. «Σε λατρεύω.»19. «Είσαι ο/η καλύτερος/η. Ευχαριστώ που υπάρχεις στη ζωή μου.»

Ελπίζω να σε εφοδίασα με αρκετές ιδέες που θα τις προσαρμόσεις στο δικό σου χαρακτήρα και θα κάνεις το άλλο σου μισό τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στον κόσμο, με ένα και μόνο μήνυμά σου.

Πηγή

Keywords
Αναζητήσεις
μηνύματα να του στείλεις γλυκά, καλημέρα για το άλλο σου μισό
Τυχαία Θέματα