Μαρτυρία-σοκ για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι γιατροί έκαναν ανάνηψη στην Τζωρτζίνα και εκείνη έλεγε «πέθανε, σταματήστε την προσπάθεια!»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, με την Ρούλα Πίσπιρίγκου να έχει συλληφθεί για ανθρωποκτονία εις βάρος της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Σε σημερινό δημοσίευμά της, η εφημερίδα «Πελοπόννησος» προχωρά σε νέα αποκάλυψη, όπου φαίνεται ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφερόταν η 33χρονη μητέρα, κατά τη διάρκεια του μεγάλου «επεισοδίου» της Τζωρτζίνας.

Τον περασμένο Απρίλιο, η 9χρονη υπέστη μία ακόμη μεγάλη κρίση, όταν νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, που την άφησε τετραπληγική, καθώς οι

γιατροί κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή μετά από 55 λεπτά. Και σε αυτό το επεισόδιο, βρισκόταν μπροστά η κατηγορούμενη μητέρα της.

Οι γιατροί έχουν καταθέσει στις Αρχές τα όσα συνέβησαν κατά το επεισόδιο, ωστόσο, η μαρτυρία μιας γιατρού που ήταν μπροστά κατά τη διάρκεια ανάνηψης της μικρής, συγκλονίζει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η Ρούλα Πισπιρίγκου παρακολουθούσε ατάραχη και ανέκφραστη την προσπάθεια της ανάνηψης της κόρης της και κάποια στιγμή γύρισε προς τους γιατρούς και τους είπε: «Πέθανε… Σταματήστε την προσπάθεια».

Η γιατρός αναφέρει: «Γύρισε η μητέρα προς το μέρος μου, την ώρα που ο συνάδελφος έκανε την υπεράνθρωπη προσπάθειά του κι ενώ είχαν περάσει 15 λεπτά, είπε: “Πέθανε… Σταματήστε την προσπάθεια, δεν έχει κανένα νόημα. Δεν γυρίζει πίσω η Τζωρτζίνα. Ταλαιπωρήθηκε και είναι καλύτερο να αναπαυθεί”».

Διαβάστε επίσης:

Πρώην παίκτης του Survivor αποκαλύπτει: «Γινόταν χαμός όπου κι αν πήγαινα, ακόμη και μέχρι το σούπερ μάρκετ»

Ελεονώρα Μελέτη: Έτσι αντέδρασε η κόρη της όταν την άκουσε να μιλά για την υπόθεση της Πάτρας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η αδερφή της καταγγέλλει τον πατέρα των κοριτσιών –«Την πλάκωνε στο ξύλο, είναι αλλοπρόσαλλος»

Keywords
Τυχαία Θέματα