Ελεονώρα Μελέτη: Έτσι αντέδρασε η κόρη της όταν την άκουσε να μιλά για την υπόθεση της Πάτρας

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συνεχώς μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους της σκέψεις και τους προβληματισμούς της.

Μάλιστα, χτες το βράδυ (3/4) η παρουσιάστρια του Mega έκανε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και απάντησε στις

ερωτήσεις που της έστειλαν οι ακόλουθοί της.

Πολλές από τα από τη μηνύματα αφορούσαν την υπόθεση της Πάτρας, με μια ακόλουθό της να τη ρωτά αν η κόρη της, Αλεξάνδρα την έχει ρωτήσει σχετικά με το θέμα.

«Ναι με ρώτησε. Και μια φορά μίλαγα στο τηλέφωνο για την ιστορία και έλεγα, “πως μπορείς; Πως μπορείς να σκοτώνεις τα παιδιά σου; Πως το κάνεις;”. Σαφώς αναρωτιόμουνα και δεν απευθυνόμουν σε κάποιον, και τότε ήρθε η Αλεξάνδρα και μου φώναξε, “Πες της να σταματήσει, Πες της να μην το κάνει άλλο. Πες της το τώρα”», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε την απάντηση της παρουσιάστριας:

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/04/220403121423_nonoram_6B4CB30DC68610773CCD37518B61CA9E_video_dashinit.mp4

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η αδερφή της καταγγέλλει τον πατέρα των κοριτσιών –«Την πλάκωνε στο ξύλο, είναι αλλοπρόσαλλος»

Τζόυς Ευείδη: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης έχουν τελειώσει ως ηθοποιοί»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αφήνει αιχμές για τον εν διαστάσει σύζυγό της -«Μερικοί χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν Άγιοι»

Keywords
Τυχαία Θέματα