Μάρκος Σεφερλής: Συγκινήθηκε on air με το γράμμα του γιου, Χάρη

Ο Μάρκος Σεφερλής έκανε ποδαρικό στη Φαίη και στην εκπομπή «Fay’s time» το πρωί της Δευτέρας με αφορμή την πρεμιέρα του παιχνιδιού «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου». Ο ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε για το νέο επαγγελματικό βήμα του αλλά και τη συνεργασία του με τον Έκτορα Μποτρίνι.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η ομάδα της εκπομπής επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη στον Μάρκο Σεφερλή, καθώς ο γιος του, Χάρης Σεφερλής, έγραψε ένα γράμμα στον μπαμπά του, το οποίο διάβασε on air, προκαλώντας συγκίνηση

στον παρουσιαστή.

Ο Μάρκος Σεφερλής συγκινήθηκε από το γράμμα του γιου του

«Για μένα και μόνο για μένα ο μπαμπάς μου. Καλόψυχος, ευγενικός, δοτικός, εργατικός, ίσως περισσότερο απ΄όσο πρέπει, ακούραστος, τίμιος, αυτοδημιούργητος. Είμαι πολύ υπερήφανος γι’ αυτόν μα περισσότερο υπερήφανος είμαι για την οικογένειά μου.

Πίσω από τον πατέρα μου και φυσικά από εμένα βρίσκεται ένας βράχος, όπως τη λέω εγώ, η μαμά μου. Αυτά τα θετικά του. Τα αρνητικά του το εξής είναι: Δουλεύει πολύ, τόσο πολύ που μου λείπει πολύ.

Μπαμπά μου θέλω να σου ευχηθώ καλή επιτυχία στο καινούργιο σου παιχνίδι, που κάνει πρεμιέρα σήμερα και να ξέρεις ότι η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα απ’ όλες. Σ’ αγαπάω πολύ», ήταν τα λόγια του γιου του.

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Μάρκος Σεφερλής είπε: «Παιδί μου, σε λατρεύω. Δεν ξέρω πώς το κάνετε αυτό, κάθε φορά που ακούω αυτή τη φωνή τρελαίνομαι. Μου στέλνει μηνύματα αγάπης στο άκυρο, είναι πολύ συνεσταλμένο και ντροπαλό παιδί».

Διαβάστε ακόμα:

Φαίη: Η μεγάλη αποκάλυψη για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου! Σε ποια εκπομπή θα βρίσκεται;

 Τραϊάνα Ανανία: «Θα έκανα έρωτα με την Άννα Βίσση»

 Λάμπρος Κωνσταντάρας: Παραλίγο να χάσει την πρεμιέρα του «Fay’s time» – Δεν φαντάζεστε τι συνέβη

Keywords
Τυχαία Θέματα