Μαρίνα Λαμπροπούλου: Η αποκάλυψη για την κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσε και η αντίδρασή της

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου, λίγο πριν από  την τηλεοπτική επιστροφή της  μέσα από το Dancing With The Stars, έδωσε συνέντευξη στη Δέσποινα Καμπούρη και την εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε γι’ όλα. Η χορεύτρια και ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρόταση για το «3,2,1», την ενασχόλησή της με την υποκριτική ενώ αποκάλυψε και μία κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσε στον επαγγελματικό χώρο.

Για τη συμμετοχή

της στο «3,2,1» και την πρόταση που δέχτηκε,  η Μαρίνα Λαμπροπούλου είπε: «Το ‘’3,2,1, του ΑΝΤ1 άφησε εποχή στην ελληνική τηλεόραση, ήταν οι καλές εποχές. Τη δουλειά μου εκεί μου την πρότεινε η κόρη του Βιτόριο Πιέτρα, η Βαλεντίνα, που ήταν φίλη μου και είπα γιατί όχι;».

Όσον αφορά την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική και έπειτα με τον χορό, δήλωσε: «Η τηλεόραση μου άρεσε, έβγαζα τον εαυτό μου μαζί με τον χορό που αγαπούσα και αγαπάω και το έκανα επάγγελμα, αλλά ήμουν σε πολύ τρυφερή ηλικία για να σκεφτώ κάτι μελλοντικά. Έχω σπουδάσει υποκριτική γι’ αυτό και το δοκίμασα. Έκανα πολλές δουλειές εκεί».

Ακόμα, η Μαρίνα Λαμπροπούλου περιέγραψε την κακοποιητική συμπεριφορά που έζησε στο πρώτο της μιούζικαλ: «Η πρώτη μου δουλειά σε μιούζικαλ ήταν η πιο δύσκολη. Λόγω του ότι πάντα ήμουν δυναμική, δεν φοβόμουν να πω τη γνώμη μου. Όπως λοιπόν ήμασταν από το πρωί μέχρι το βράδυ για τρεις μήνες, είχαμε χάσει το καλοκαίρι, κάποια στιγμή στις 10 τη νύχτα ρώτησα τον σκηνοθέτη εάν θα μας χρειαστεί ή μπορούσαμε να πάμε στο σπίτι μας.

Δεν μιλούσε κανείς άλλος και άκουσα διάφορα… Τότε, είπα: «απαιτώ να μου ζητήσετε συγνώμη μπροστά σε όλο τον θίασο» και μου ζήτησε συγνώμη. Ένας άνθρωπος που δεν θα ήθελα να συνεργαστώ ποτέ ξανά στη ζωή μου μαζί του, αν συνέχιζα την υποκριτική».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Στέφανος Κορκολής: «Δεν είχα τη διάθεση να βγω και να το πω για τον καρκίνο»

Άρης Σερβετάλης: Ο λόγος που δεν κάνει πλέον ερωτικές σκηνές

Η απορία της Ελένης Μενεγάκη για τον χωρισμό του Δημήτρη Ουγγαρέζου από την Ιλένια Ουίλιαμς

Keywords
Τυχαία Θέματα